данни конвертори, е добра идея?

S

sina.parsnejad

Guest
Хей момчета, аз току-що са започнали моите магистърски курс и аз съм се чудех дали данни преобразуватели са едно добро поле за моята теза. Аз обикновено се интересуват от областта на смесен сигнал и аналогов дизайн. Има ли достатъчно възможности за работа, когато завърша. какво ще стане, ако искам да започна кариерата ми Висше? Какво бихте препоръчали вие? С най-добри пожелания Sina Parsnejad PS Не ми пука, ако те са трудно или не. Аз съм сигурен, че мога да го управлявате.

какви dataconverters търсите, ADC .. КПР тип или всякакви други видове комуникационни

не матер имам предвид от гледна точка на общо

Това е твърде общо, по-добре е, ако можете да furthur уточни още спецификации за вашите идеи, защото това е твърде голямо, за да се направи една теза единствено

Данни преобразуватели за помощ на господаря си изследвания, той предлага много информация, това, което искате, включително [URL = "http://www.kidsplay123.com"] децата играят [/URL], бърз и удобен.

Да, съгласен с Джефри, теза, то ще бъде по-добре да се учи специална област, която ще бъде много по-значими и вие ще откриете, че ще бъде по-добре да се държи на тезата.
Това е твърде общо, по-добре е, ако можете да furthur уточни още спецификации за вашите идеи, защото това е твърде голямо, за да се направи дисертация единствено

и аз не съм решил все пак аз съм просто тежест ми възможен избор от специалност господаря ми са данни преобразуватели благодаря все пак

Но в други условия има и положителна страна и тук полето е широко отворени за повече изследвания

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back