говорещия магнит зарядно

Y

yugal

Guest
Може ли някой да ми помогне да се изработи зарядното магнит за 10 "до 18" говорител чрез мрежовото напрежение. Имам нужда от него много. благодаря на всички. yugal

Здравей tpetar, благодаря за бърз reply.I схема за ниска мощност магнит зарядно. yugal [COLOR = "сребро"] --- Актуализирано --- [/COLOR] [COLOR = "сребро"] --- Актуализирано --- [/COLOR]

Ok. Радвам се, че да решите проблема си.

не, не е проблем реши, имам нужда от по-големи зарядно устройство ,400-600V DC и 800-1000 усилвател, за да се зарежда по-големи магнити. yugal

Електромагнит с надеждата да мога да съживи магнит в D'м Arsonval движение (тя е няколко процента ниска). Увих дълга дължина на магнит тел около стоманена пръчка. Прилага 12V захранване от батерията. Привлече няколко ампера. Той е силен, но не е толкова силна, колкото е необходимо да бъде. Ако е свързано по-дълго от няколко секунди, тя започва да се нагрява. Нямате нужда от 800 ампера. И най-вероятно не се нуждаят от захранване. Дори ако използвате електрическата мрежа AC, трябва да го стартирате чрез диод, класиран за сумата става чрез тел. Помислете опитва този експеримент, тъй като вашия пост предполага, че са получили достъп до говорещия магнит. (Ако нямате достъп тогава ще трябва да изрежете дупка в центъра купол. Късно ще лепило върху хартия капачка). Приложете силен магнит за съществуващата слаба магнит. Като неодим тип. Тя трябва да бъде достатъчно малък, за да се поберат в рамките на глас конус. На диаграма:
81_1342723607.gif
НЧ полюсите ще бъде добавка. Тя ще бъде трудно да маневрира на нов магнит за правилната полярност и правилна позиция. Трябва да бъдете внимателни, за да се предотврати магнит от скачане на пръстите си. Ако тя влияе на метал може да се разпадне. Вие не искате частици, които навлизат в пространството около гласовите серпентини.

Здравейте Съжалявам за късния отговор. Имам нужда от този вид оборудване yugal

Здравейте, без преиграване от всеки един. моля да ми помогне yugal

Какво да поискате в не много често, всъщност аз никога не са чували за него преди. Тя няма да бъде лесно да се получи решение по този въпрос.

Всички технически постоянни магнити са "натоварени" (магнитни) по подобен начин. За разлика от някои по-спекулативни вноски в тази тема, проектиране намагнетизиране единица ще започне точно изчисление на магнитна верига, необходимата напрегнатост на полето и импулсен захранване.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back