глупав проблем, че съм създал

M

manjish

Guest
Здрасти момчета
Аз случайно изпуснах железен гвоздей в един от моите доведе киселина батерията отделение докато бях повторно пълнене с дестилирана water.what трябва да направя сега .... му с 12 волтова батерия 180 Ah ....... Im малко притеснен тъй като тя е известна нова батерия hehe [/ B]

Ами има 2 вариант
на предполагам.
A: Махни си очилата и безопасност (пластмасови разтоварват изолирани) клещи, за да я отново.
Б: Махни си предпазни очила и вижте дали батерията киселина изял нокти (предпочитана опция)
Моят посъветва, моля да се carefull с големи accu години.
Обърнете на часовника, изолатът вашите средства, просто да е много, много carefull.
Accu
на заварени часовник с моя coworkers ръка, те направиха srerious пожари в моя инструментариума.
Направи си услуга и не се опитват ви късмет.

Пс когато неподвижна accu и ноктите не са къси клетката видим дали неговите accesable, в противен случай оставете го.
Когато той прави кратко своя клетка, че наистина трябва да се махнем от там, това shorted клетки ще съсипеш accu.

благодаря .... Взех го безопасно

като подчерта walkura-преди, винаги използвайте предпазни очила, ръкавици, и ако е възможно маска за покриване на лицето ти.тази работа в добре проветрено област, отвън, или ако не може да инсталирате малък вентилатор за батерията, за да отстраните hidrogen, които могат да се натрупват и причиняват насилие експлозии.Имам един приятел, който носи някои Белязан от опит за ремонт камион батерия, "Н" възпламени от искра и една батерия компартмент взривиха напълно, splashig киселина навсякъде.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back