гледаш 4 а Analog IC Дизайнер на работни места в Малайзия ...

P

pnanda65675

Guest
Им една година опит в областта TIS 4 гледаш по този начин възможност да enchance силата ми н умения в TIS area.i си дизайн banggap, регулатор на напрежение & VCO .... може да ми помогне с контактите TAT hav.Thanks U предварително

Ако you'r местно, така и Малайзия ..животът може да бъде много по-прости за U, отколкото ако Ур от чужбина ..
нека assumer Ур местни ..Съветвам U за да отидете Cyberjaya / Селангор ..Има много IC проектантски фирми там ..страна ги Ур автобиография директно ..и нека видим ..
там е сайт за всички компании в Малайзия, които принадлежат към Multemida Супер коридор ..Опитайте Google за това ..

Уважаеми omara007,

Благодаря 4 Ур информация .. действително Бих една година опит на работа в 1 на фирмата, в Cyberjaya.Но поради някои рационализирани управление (финансови мъдър) реши да не ти да ме наеме.В интерес на истината, аз опитах всичко на дружеството към Cyberjaya такива ми-MS, icmic, mimos, jaalaa ... но в момента не е всичко това компаниите R в планирането на hirin дизайнери все още начинаещи, като мен, ти по-R предпочитате инвестира сума опит дизайнери> 2 години ... Do U HAV нов други предложения сър.Бих използва ритъм, з-подправка, Танер инструменти н също не PRB дизайн остроумие оформление.Моят опит ще б повече за аналогови.R украйна малайзийски сър, Wer RU работят?Благодаря отново ...

Аз наистина не знам много за Малайзия.Но там е наречен Fab 1-ви силиций и тяхното проектиране къща се нарича ICDS.Опитайте за откриване там.

Има доста дизайн IC къщи в Пенанг, напр.Intel.Или ви алтернатива е да се намери работа в Сингапур, като мен.

Не се притеснявайте, намиране на работа.Изградят своя foundamental аналогови знания на първо място, аз вярвам работа, ще дойда при вас.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back