в

R

roldao

Guest
Здравейте хора.

Аз имам прост въпрос.

Аз
съм с FDTD симулации за изчисляване на мощността на сигнала, по сценарий място.

Аз
съм с мек източник, който е sinusoid модулирано с gaussian пулса с определени честоти.

Аз прилагат източник в момента домейна и никога няма да направи fft след изчисляване на електричното поле и очевидно никога не вършат ifft за изчисляване на властта.

Аз правя нещата, нали?или ще трябва да направим fft на електричното поле и след това, когато се изчислява мощност, трябва да направим ifft преди, това е, което има смисъл на комуникационна система, но за този вид симулация Не знам?

Аз
съм объркана по този въпрос.

Благодаря за вашата благородни помогне.

Joao Roldao

Oferowane przez Samsunga w 2015 roku telewizory Smart TV będą korzystały z platformy opartej na systemie Tizen.

Read more...

Има много начини да направите това, което мисля, че ти казват, но могат да бъдат най-лесните за да следват.Прилагане на вашия източник обаче желаете.Запишете вашите източници като включи го.Запишете отговора си, където желаете.FFT двата вида данни.Разделете отговор FFT от източник FFT да нормализира него.Това трябва да ви дам отговор, който търсите.

Причината да направиш това е така, защото властта спектър не е хомогенен.Ако не се нормализират по този начин, колебания в спектрални отговор не може да се разграничава от спадове и долини в източник спектър.

-Съвет

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back