в реално време OS

T

twaha

Guest
Какво се разбира под приоритет инверсия?

Приоритет Инверсия е програмист може да промени или да направите приоритет на всеки процес, по-високи от приоритета на hieghest съществуващия процес ... Можете да получите тези понятия в никоя от книгите RTOS или просто в книгата на ОС too.Hope тя ще ви помогне.

Харесва ми да мисля за приоритет Инверсия като ситуация, в която с ниски приоритетна задача изпълнява, докато по-висок приоритет задача чака на него поради ресурс твърдения.

Приоритет Инверсия е програмист може да промени или да направите приоритет на всеки процес, по-високи от приоритета на hieghest съществуващия процес ... Можете да получите тези понятия в никоя от книгите RTOS или просто в книгата на ОС too.Hope тя ще ви помогне.

Харесва ми да мисля за приоритет Инверсия като ситуация, в която с ниски приоритетна задача изпълнява, докато по-висок приоритет задача чака на него поради твърдения за ресурса

Бих искал да се коригира това отговори

1) Тя не е, че programer да промените приоритета на всяка задача, което има значение тук.Приоритет Инверсия е ситуация, в която с ниско приоритетна задача изпълнява, докато по-висок приоритет задача чака на нея поради ресурс unavilable

2) не е resoucrce твърдение тя се дължи на ресурса unavilableAdded след 3 минути:Приоритет Инверсия е програмист може да промени или да направите приоритет на всеки процес, по-високи от приоритета на hieghest съществуващия процес ... Можете да получите тези понятия в никоя от книгите RTOS или просто в книгата на ОС too.Hope тя ще ви помогне.

Харесва ми да мисля за приоритет Инверсия като ситуация, в която с ниски приоритетна задача изпълнява, докато по-висок приоритет задача чака на него поради твърдения за ресурса

Бих искал да се коригира това отговори

1) Тя не е, че programer да промените приоритета на всяка задача, което има значение тук.Приоритет Инверсия е ситуация, в която с ниско приоритетна задача изпълнява, докато по-висок приоритет задача чака на нея поради ресурс unavilable

2) не е resoucrce твърдение тя се дължи на ресурса unavilable

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back