[въпрос] как: булевото / порасна Операциите с L-Редактирай?

M

maxwell2002

Guest
Здравейте,

Аз съм начинаещ на L-Редактиране.Аз не знам как да се използва булевото / порасна Операциите в Обръща меню, за да работят два часа обекти в един слой.Просто не можеше да изберете обекти А и Б, които са необходими за тази операция по същия слой.

Вашата помощ ще бъде оценена.

Здравей maxwell2002,

X-инструменти (L-редактирате видите 9 и по-ранни).
1.Пусни X-инструменти
2.Изберете първия обект, и натиснете бутона "А" на X-инструменти панел.Малко по-горе circel "А" стана ЧЕРВЕН
3.Изберете втория обект, и натиснете бутона "Б" на X-инструменти панел.Малко по-горе circel "Б" стана ЧЕРВЕН
4.След това натиснете бутона на избрани операция.

В Л-редактирате видите.10
1.Изберете някоя обект
на използване на Shift-Left_mouse_click.
Ако имате трудности, за да изберете обект,
е в същия слой, можете да скриете различни слоя -
Сложи мишката
относно необходимите слой в слой палитра, Right_mouse_click и в контекстното меню изберете "Скрий всички"
2.Изберете менюто Draw / Boolen / растат operatin ...руда натиснете "Б"
3.В "Boolen / порасна Операция" прозорец изберете действието,
опции и натиснете OK

За да aekn,

Благодаря ви много за вашата приятна помага!

След вашите инструкции, аз съм вече успешно с Булеви операции на два обекта в един слой.

--------------------
Друг въпрос:
Как да се създаде процес Определение на файла?Не можех да си намеря меню, свързани с процеса Определение на файла в Л-Редактиране.Трябва ли да се използва от трета страна текстов редактор, за да се създаде процес Определение на файла?

Можете да използвате трети лица текстови редактор или вътрешни текстови редактор.В Л-редактирате менюто изберете файла => Нови и в "Нов файл" диалоговия прозорец изберете файла Typ - Текст

Много благодаря за aekn!

С вашата помага, аз разбирам, че L-Редактирай е текстов редактор.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back