въпрос за PROTEL DXP

W

wjx197733

Guest
Здравейте всички, аз съм нов човек в проектирането на веригата.Кой използва PROTEL DXP за проектиране схема?
Искам да знам как да testpoint място в schemetic?

U да отидете на Protel DXP уеб сайт и прочетете ръководството за използване на PRotel DXP там.

Ползвал съм Protel 99SE, аз добавя тест Poin, когато съм изготвяне на схеми, ако не греша

Вие трябва да използвате функцията за търсене тук за Вашите въпроси - много пъти въпроса е бил помолен и отговори преди.

Аз отговорих на същия въпрос преди няколко седмици тук: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=132975

Има подробни знания бележка на разположение на адрес:
http://www.altium.com/forms/kb/kb_item.asp?ID=5040

Здрасти,

Между другото, ако не сте запознати с Protel DXP, може да искате да използвате различен пакет.
Аз проектирани 4-слой картон с DXP, и това е много добър пакет, но това отнема завинаги да се използва, то е толкова бавно, за създаване на нови части и др
Но това е така, защото има толкова много функции предполагам.

За бързо проектиране, използвайте Cadsoft орел, защото тя е толкова бързо да генерират своя собствена
части от символи, и си борда, предназначени най-бързо.Аз лично мисля, че може да работи 2-3 пъти по-бързо с орел.

sky123 написа:

Между другото, ако сте нов P * Otel DXP, може да искате да използвате различен пакет.
Аз проектирани 4-слой картон с DXP, и това е много добър пакет, но това отнема завинаги да се използва, то е толкова бавно, за създаване на нови части и др

Но това е така, защото има толкова много функции предполагам.За бързо проектиране, използвайте Cadsoft орел, защото тя е толкова бързо да генерират своя собствена

части от символи, и си борда, предназначени най-бързо.
Аз лично мисля, че може да работи 2-3 пъти по-бързо с орел.

Всеки сервизен пакет за DXP2004 двете добавя нови функции и определя бъгове.

За да имате най-стабилна и надеждна версия на DXP, трябва да имате всичките четири сервизни пакети е инсталиран.Между оригиналната версия на DXP и SP-4, няколкостотин нови функции и подобрения бяха направени.

House_Cat написа:

Всеки сервизен пакет за DXP2004 двете добавя нови функции и определя бъгове.За да имате най-стабилна и надеждна версия на DXP, трябва да имате всичките четири сервизни пакети е инсталиран.
Между оригиналната версия на DXP и SP-4, няколкостотин нови функции и подобрения бяха направени.

Ако се започне с основна версия, ще трябва да инсталирате SP2 (SP2 е кумулативни и съдържа SP1), SP3 и SP4.SP3 трябва да бъде инсталиран, преди актуализирането на SP4, и SP2 трябва да бъде инсталиран, преди актуализирането на SP3.

Започвайки с SP2, на ключ за шифроване бе увеличен от 64 до 128 байта.А лиценз за работа с генерирани DXP и DXP с SP1, няма да работят с SP2 и по-горе.Вие се нуждаете от нов лиценз за SP2 или по-горе.

Аз не разполагат с инсталиран пакет услуги (то е 8,0 ....), и е доста стабилна.Току-що намери в процеса на проектиране, така бавен.За прости дъски, орел е толкова по-бързо да работите, аз може да създаде нови символи компонент и подложки толкова по-бързо.
И autorouter орел винаги работи добре за моите 2-слой плоскости.
По пътя за моята 4-борда слой, намерих autorouter DXP ужасно.Използвах Specctra за autorouting вместо това.Това може да бъде, защото не разполагаме с много опит с DXP, други може би са имали по-добри резултати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back