въпрос за mosis tapeout

L

loon1204

Guest
Сега изработи схема и план за tapeout чрез mosis.Но веригата
площ е по-голям от единица мъничък чип MOSIS's, 1.5um х 1,5 трудовия.
Мога ли да използвам 2 малка единица чип, от начина, по който да използвам евродепутат serive.

loon1204 написа:

...
Но веригата площ е по-голям от единица мъничък чип MOSIS's,

1.5um х 1,5 трудовия.

Ами бихте могли да използвате за отделни чипове и след това да ги свърже външно.Имате ли нужда от опаковани чипове?Защото ако не можеш да тел облигации от чип на чип намаляване на вашия паразитни capacitances (в сравнение със свързването на две отделни опаковани чипове).

Тъй като аз не знам какъв вид дизайн и колко опит имате това разположение не мога да ти дам друг съвет.Но, ако не смятат себе си добър дизайнер оформление и площ е не е на много по-голямо от Ще препоръчам, че сте сериозно да обмислят redoing ви оформление да се опита да се поберат всички си дизайн в един чип, това е категорично най-добрия ви нещо може да направи.Но, ако считате, че няма начин бихте могли да се побере тогава просто правя това, което препоръчва по-горе.

Надявам се това да помогне,

diemilioAdded след 5 минути:О ...Между другото ...ако ще да tapeout два отделни чипа ще трябва да се различни номера проекта.

С уважение,

diemilio

Благодарим ви за двата отговора:)

Аз ще се опитам да се поберат в една верига ми tinychip единица.
Аз също да прочетете инструкциите в сайта http://www.mosis.com/Faqs/faq-education.html # 16
Но аз не съм сигурен дали мога да променя рамката тампон, тъй като аз използват стандартни рамка tniychippads, frame40_1p50mm.Ако искам да се използват два tinychip единици,
Трябва да се разшири Актуално рамка, която ще промени позицията подложка.Защото
Имам нужда MOSIS за свързване на чип, аз просто се чудя, ако това ще бъде проблем.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back