въпрос за тази схема

W

wjxcom

Guest
Уважаеми всички: погледнете тази схема моля.тази схема е изход етап, който въведе в книгата writed от Грей (стр. 383).В тази книга, Грей заяви, че "за простота, да предположим, че на първо късо съединение е свързан от изтичане на M4 до изтичане на M5 ,.....".

Но аз не мисля, че предполагам, че това е логично.Защото M3 производство на настоящите и този ток трябва да се прехвърлят от M4 и M5, така M4, така и не може да M5 прекъсване на захранването.но при късо съединение е свързан от изтичане на M4 до изтичане на M5, мисля, че M4 или M5 ще бъде прекъсване на захранването, така че настоящите произведени от М3, които не се прехвърлят.

Така че аз мисля, че предполагам, е нелогично.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Предложението е логично да се опрости му аргумент: когато той каза кратко M4 да M5 канализация, какво всъщност означаваше е AC кратко (т.е. по отношение на малките сигнал AC анализ).Това ще ви помогне да анализирате въпроса импеданс и Push-Pull операция.

Здравейте, willyboy19: Казахте, че краткосрочните M4 да M5 изтичане на средства AC кратко, но как да се анализира DC по това предложение?

отколкото

Аз ще отида с мощност текущата обяснение огледало.Първо вие контролирате общата ток през устройствата пристрастие връзка.Тогава модулират изход от въвеждане на портата

Barrybear

Това е много calssic продукция етап.Ниво смяна за да се уверите ниски изкривявания.

Здравейте, всички: Искам да знам, че при късо съединение е свързан от изтичане на M4 до изтичане на M5, е постоянен ток трансфер до M4 и M5?

Здравейте wjxcom,
I кръг аташе еквивалент на вашата схема.
M4 & M5 използва за пристрастие M1 & М2.
, когато се свържете изтичане на M4 до изтичане на М5.Тя е равна на напрежението се определят две MOSFET праг, равен на нула.
По този начин продукцията / charactristic принос ще бъде променена.и го произвеждат изкривяване.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Уважаеми Davood Amerion: но защо равностойността напрежение пристрастие на M4 и M5 е Vt?в същото време, във всеки случай, на изтичането на напрежение на M4 и M5 не трябва да бъдат равни, нали?

Да, това е.
за простота приемем, M4 & M5 с Vt.
Всъщност, Vt на промяната M4 с Vt на М1 и M5 се променят с М2.
и при провеждане на MOSFET е Vgs е по-голяма, отколкото Vt.
В насищане регион: Ids = (W / L) (К / 2) * (Vgs-VT) ^ 2
Ids за ниско, можем да предположим, Vgs ≈ Vt.
Мисля, че в това отношение, летаргичен ток на М1, М2, се равнява на източник на ток на М3.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back