W
wjxcom
Guest
Уважаеми всички: погледнете тази схема моля.тази схема е изход етап, който въведе в книгата writed от Грей (стр. 383).В тази книга, Грей заяви, че "за простота, да предположим, че на първо късо съединение е свързан от изтичане на M4 до изтичане на M5 ,.....".
Но аз не мисля, че предполагам, че това е логично.Защото M3 производство на настоящите и този ток трябва да се прехвърлят от M4 и M5, така M4, така и не може да M5 прекъсване на захранването.но при късо съединение е свързан от изтичане на M4 до изтичане на M5, мисля, че M4 или M5 ще бъде прекъсване на захранването, така че настоящите произведени от М3, които не се прехвърлят.
Така че аз мисля, че предполагам, е нелогично.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл
Но аз не мисля, че предполагам, че това е логично.Защото M3 производство на настоящите и този ток трябва да се прехвърлят от M4 и M5, така M4, така и не може да M5 прекъсване на захранването.но при късо съединение е свързан от изтичане на M4 до изтичане на M5, мисля, че M4 или M5 ще бъде прекъсване на захранването, така че настоящите произведени от М3, които не се прехвърлят.
Така че аз мисля, че предполагам, е нелогично.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл