въпрос за амплитудата на VCO

P

plz762127

Guest
Скъпи момчета: Аз съм объркан, че някои pappers казват, максималната мощност на VCO е 2VDD. VCO, например с NMOS или допълнителна диференциално няколко LC осцилатор, експлоатирани в напрежение limitted район, максимална мощност за разлика от него е от VDD + VDD, по този начин максимална амплитуда на диференциала изход е VDD, а не 2VDD, какво е станало с моят резултат? благодаря много:?:

Е, ти сам го каза. Ако диференциалното напрежение отива от V до + V, а след това от пик до пик на напрежение в целия товар ще бъде 2 V. Тя е малко по-ясно, ако добавите балун трансформатор към изхода щифтове и конвертирате в един завърши изход, като много на безжични чипове направя. Друг начин да получите по-по-високо напрежение от предлагането е да се използва някакъв вид на резервоара верига. Транзисторът провежда само за кратко време от синусова вълна, и LC или друг резервоар верига "пръстени" при високо напрежение.

благодаря ви за вашите отговори, biff44. открих грешка от моя thought.Indeed, максималната единична мощност обхват е от 0 до 2VDD, а от 0 до VDD. в предишни мои изчисления, аз използвам на изтичането на ток на двойка диференциално връзка умножете Rp за изчисляване на изходното напрежение. Ток се състои от латентно състояние и преходни текущи и Rp е кратък, за да латентно състояние ток.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back