въпроси около две-Thomas biquad филтър

L

lily1981216

Guest
Здравейте, всички, искам да се изработи две Томас biquad филтър с честота 1.2MHz изключване.Но как да се изчисли стойността на пасивни елементи (R, C)? И между другото, който има два документа за филтри?
LC Томас, на Biquad: Част I - практически съображения Дизайн
Sallén ключ, практически метод за проектиране Rc активен филтър

Не мога да изтеглите документи и, ако някой има тези, моля да ми помогне.Благодаря много!

Двата документа (Томас от 1971, Sallén / Ключ от 1955 г.), са доста стари, но са в основата на класическата филтър структури RC.По този начин, съдържанието им е отразено в няколко книги, посветени на дизайна и филтър, може би, вие не се нуждаете от оригиналния публикации.

Що се отнася до теглене Томас структура моля, вижте приложената лист PDF формат.
Но имайте предвид, че за един полюс на честота 1,2 MHz трябва усилватели, които имат честотна лента единство печалба от поне 100 MHz.Тези интегратор топологии са по-скоро suszeptible (чувствителни), за да смени паразитни opamp фаза.
Поглед и късмет.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Обяснение на PDF документ: Ао е ниската печалба премине групата и съм се премине midband печалба.

Можете да изтеглите филтър разтвор (verision 10.0), тя може да се изчисли параметрите пасивни компоненти за вас!

Успех!

LVW написа:

Двата документа (Томас от 1971, Sallén / Ключ от 1955 г.), са доста стари, но са в основата на класическата филтър структури RC.
По този начин, съдържанието им е отразено в няколко книги, посветени на дизайна и филтър, може би, вие не се нуждаете от оригиналния публикации.Що се отнася до теглене Томас структура моля, вижте приложената лист PDF формат.

Но имайте предвид, че за един полюс на честота 1,2 MHz трябва усилватели, които имат честотна лента единство печалба от поне 100 MHz.
Тези интегратор топологии са по-скоро suszeptible (чувствителни), за да смени паразитни opamp фаза.

Поглед и късмет.

lily1981216 написа:.................
Има ли WP във вестника означава frequncy изключвател?

И ако не се използва разликата структура за проектиране на тегли-Thomas филтър, в случай, че стойностите на пасивни компоненти да бъдат променени?
Благодаря отново!

LVW, аз много aprecciate всички отговори!Това е доста полезно!Благодаря!
Аз изберете устройството, защото аз искам да се изработи честота tunned филтър.И видях някои документи за честота на вълната филтъра изберете теглене-Thomas филтър и въвеждане на структурата, че честотата може да бъде настроен само чрез промяна на капачката стойност.Всъщност, аз не знам някои други структури, по-подходящи за честотата настроен филтър с максимална честота 1MHz изключване по-горе.

Ще втора mengcy's предложение: FilterFree изтеглите от nuhertz.com, и това ще ви даде компонент стойности в тегли-Thomas схема въз основа на вашите нужди.Изберете Butterworth, прилагането на "активна" и "Томас 1" или "Томас 2" за топология.

lily1981216 написа:Аз изберете устройството, защото аз искам да се изработи честота tunned филтър.
И видях някои документи за честота на вълната филтъра изберете теглене-Thomas филтър и въвеждане на структурата, че честотата може да бъде настроен само чрез промяна на капачката стойност.
Всъщност, аз не знам някои други структури, по-подходящи за честотата настроен филтър с максимална честота 1MHz изключване по-горе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back