времето ограничение

P

pwq1999

Guest
аз пиша код, за да прочетете светкавица с SPI пристанище.аз употреба signalTap II, и сега аз encount един проблем.
при смяната на някои сигнали в signaltap II, синтез и отново, без промяна на дизайна си код, но понякога могат да се четат данни право, понякога четат погрешно.и в signaltap II, виждам, че след всеки синтез, забавяне на сигнала от светкавицата е променлива, не означава постоянно време, и аз не знам как да го направя!

може ли някой да ми помогне?
Благодаря предварително!

Били ли сте дадено правото ограничение време?
Mybe сте времето грешка и по тази причина виждате понякога лоши резултати и други добро.

Аз съм наясно, че търсите на сигнали в сигнала кран със същия часовник, че го генериране, нали?

може би на сигналите, идващи от флаш и искате да видите има закъснение, и аз не знам как да направя ограничение време.Искам никакво забавяне или по-малко забавяне на сигнала, когато излиза на мига и в FPGA.
аз употреба PLL, за да генерирате 2x часовник, и да го използвате, за да ли да пробвам данни искате да видите в сигнала tapII.

благодаря за отговора!и може ли да ми дадете предложение как да се направи ограничение във времето Qu (до) rtus 2.

Цитат:

как да се направи ограничение във времето Qu (до) rtus

Благодаря ви много, аз правя това, което имате, както е описано, и сега аз да го видя.
Благодаря отново!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back