времето за оптимизация в социален спешна среща

L

lightcloud

Guest
Здрасти,
Аз правя графика за оптимизация в социален среща, сега имам няколко въпроса:

1.After място, бих се оптимизира timing.When избера опция за настройка и дизайн правило,
окончателните промени използване от 0,7 до 0,95, но в астро използването промяна
е ограничена в 5%, така че аз искам да знам как да го контролираш? Може би изберете опция за настройка
и след CTS избера дизайн правило option.Did всички нарушение дизайн правило трябва да се
Твърда?
2.Does Някой знае ли времето за оптимизация на потока в социален среща?
3.how да дърво социален буфер в срещата, като възстановите сигнал, правете го в CTS като часовник
сигнал?

с най-добри пожелания

след подробно маршрута, ние проверете за отрицателен застой в настройка на времето и след това направете оптимизиране на времето за да ги премахнете ... след това идва CTS, ако не се извърши по-рано ..последвано от анализ задръжте време ... едно и също нещо се проверява в момента притежават твърде т.е. ако има някакви отрицателни панталони, след това Run To за да я отстраните ............

R, ако ние не може да го премахнете от времето за оптимизация ...тогава как ще го направите ръчно този ми Р. ..Позволете ми да знам, ако нещо не е наред ....
благодарности,
Прасад

1.Мисля, че можете да видите подробно доклада на времето си анализ.Използвате ли голям буфер, за да определят лимити и нарушение преход.И не използвате опцията възстановят област.Ако използвате SOC5.2 тази опция, можете да се detault.Може да свие размер в нито една клетка-критичния път.

2.Можете да пуснете optdesign след настаняването.И тогава CTS -> optdesign -> определят задръжте -> подробно маршрута -> optdesign пост и да определи (ако е необходимо).

3.За буфер дърво, аз просто нека среща за автоматично оптимизиране на дизайн, той ще добави буфер във високите нетни fanout.

Благодаря ти, когато аз бях синтез нула модел тел натоварване, може би това засяга оптимизация?

Здрасти
В SoC Време Среща за оптимизация може да се направи в
1.preCts етап (след разположение)
2.postCts етап (след CTS)
3.postRoute етап.
Използване можете да контролирате.Това означава, че сте contraining инструмент, за да работят по оптимизацията.
В optmization себе си инструмент ще проверява за нарушения DRV и се опитайте да го оправи.Не Не всички нарушения могат да бъдат фиксирани.Тя ще издаде предупреждение като Колко реално нарушения има и колко могат да определят.
Мисля, че при проектирането Съществува огромен отрицателен застой и DRVs така да се настанят инструмент се опитва да добавите повече буфери.
Опитайте се да дадете възможност reclaimArea.

Надявам се това помага

Мисля, че си ядро съотношение използване е твърде висока.Също така проверете conjestion.Ако те са твърде високи, опитайте се да преразпределение и региона около блока.В противен случай, може да се мисли за разширяване на ядрото.

Just My 2 цента.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back