висока скорост вериги оформление

N

newbie_1

Guest
Здрасти,

Аз съм на висока скорост вериги дизайн (2GHz, цифрови и аналогови блока), и аз имам 2 въпроса,
1.Как мога да добавя някои parasitics в симулация?parasitics какво трябва да добавите?
2.в оформлението, какво трябва да ме интересува?

наистина благодаря много
новак

1.ПХБ загуба и дисперсия, пълна активна и пасивна устройство характеристика-модели (пакет parasitics, ESD, I / O буфера), земята и устойчивост на захранване и индуктивност, ...

2.добра почва самолет, диференциално за взаимно свързване, чудесно връзка земята, за да пасивни и активни устройства земята и пина на захранването, без излишни мъничета, ...Бих препоръчал книгата ви сигнал целостта, като Хауърд Джонсън "черна магия" и "Разширено черна магия"

Мисля, че
(Само IC-дизайн)

1.Използвайте LPE (Разпределение паразитни екстракция) след края на миряни се направи.
и назад-анотация (симулация използва спектърът ... и т.н.)
2.Планировката внимателно.
1.критични signalas като изстрел е възможно. (за да се избегнат допълнителни parastic капачка или Resistor)
2.Симетричен (специално диференциално Усилвател или диференциална обработка на сигнала блок)
3.Използва правото и предубедеността стабилност капачка.

Всяка друга идея?
Да поговорим за по-горе въпрос.
Наслаждавайте се ...

YC
Последно редактиран от YC парк на 29-ти април 2006 6:48; Редактирано 2 пъти общо

Здравейте rfmw и парк,
Благодаря много.Искам да знам какво parasitics Трябва да добавя, в призрак симулация?и колко много parasitics трябва да добави?
благодарности
новак

2GHz, това е край изпълнение, мисля, че само RC parasitics извлечена от оформлението не е достатъчно, за реактивно съпротивление L може сложни проблеми.

добър на целостта на сигнала

Висока скорост на разпространение на сигнала

http://itbooks.msk.ru/link/2004

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back