висока гама вход буфер

J

jutek

Guest
привет

Трябва ми съвет.Аз трябва да измислят ниско напрежение буфер

VDD е 1.3V входния обхват 0.2V-1V планира да използва железопътен към железопътен opamp единство в конфигурация с допълнителни входове, но има един проблем.

Какво става, ако една двойка ще бъде изключвател?Ще не го представя висок импеданс продукция и отговор влияние честота?

Може ли да ми препоръчате някоя добра схеми, подходящи за ниско напрежение?

с уважение

Google poszerza ofertę w naszym kraju. Co prawda nadal nie są u nas dostępne urządzenia z rodziny Nexus, ale od teraz użytkownicy usług giganta z Mountain View będą mogli zakupić dla siebie lub bliskich karty upominkowe Google Play.

Read more...

за ниско напрежение ниско буфер власт, можете да използвате LVDS, но аз мисля, че няма да работи добре под достави 2 волта,, така че, ако властта не е голяма пречка за вашия проект, можете да използвате ХМЛ буфери,,, много висока скорост и около суинг.0,8 пик до пик,,, и могат да работят approriatly за доставка 1,2 волта, но се грижи, така че не транзистори ще TRIODE ,,,,,,
с уважение

husseinadel написа:

за ниско напрежение ниско буфер власт, можете да използвате LVDS, но аз мисля, че няма да работи добре под достави 2 волта,, така че, ако властта не е голяма пречка за вашия проект, можете да използвате ХМЛ буфери,,, много висока скорост и около суинг.
0,8 пик до пик,,, и могат да работят approriatly за доставка 1,2 волта, но се грижи, така че не транзистори ще TRIODE ,,,,,,

с уважение

suria3 написа:husseinadel написа:

за ниско напрежение ниско буфер власт, можете да използвате LVDS, но аз мисля, че няма да работи добре под достави 2 волта,, така че, ако властта не е голяма пречка за вашия проект, можете да използвате ХМЛ буфери,,, много висока скорост и около суинг.
0,8 пик до пик,,, и могат да работят approriatly за доставка 1,2 волта, но се грижи, така че не транзистори ще TRIODE ,,,,,,

с уважение

husseinadel написа:suria3 написа:husseinadel написа:

с уважение

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back