вал се енкодери

S

seyyah

Guest
Мисля, че тези енкодери имат предимство при инсталацията.Това ли са в стандартен размер и годни за моторни шахти удобно?Какво за разходи в съответствие с другите видове?

Доста общи диаметър вал на въртящи се енкодери е 6 мм, бу има и други, с диаметри от 10 мм, ..но обикновено те идват с гъвкави съединения и те могат да бъдат повторно обработени в единия край за да отговарят на другата страна.
С уважение,
IanP

Мисля, че е налице разбрали, съжалявам.Имах предвид кухи енкодери вал.Така например, моторът, който да използвам за сега има шахта на ~ 30 мм.Аз пробити вала център на мястото на енкодер, но трябва да има лесен начин, аз мисля,

Не е лесно да се намери енкодер, който подхожда на 30 мм вал.Може би трябва да помислите за машина адаптер с единия край отговарят на 30 мм, а другия край отговарят на енкодери кух вал.

здрасти
Мисля, че трябва да бъдете внимателни, когато ви тренировка на енкодер, защото най-важното нещо, което може да наруши диск стъкло, така типа с ЕЛАСТИЧЕН вал Нери е добро.

Аз не тренировка енкодер.Аз пробити моторни вал и поставен железен прът мачове на енкодер вал.И ги обедини с разклонител идва с енкодер.Но прът не е добра аз мисля, защото има някакъв дебаланс на въртене на енкодер.

Момчета U може да получи доста добра енкодер вал 4 м колело мишка
R ABT има 2 от тях ... ф може да смъквам тях доста лесно

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back