бърка?

A

avg_emp

Guest
Здравейте,
Plz!Помогнете ми, че да е умен, то може да преминете към предния край, след като са работили 4,5 месеца за задния край?Отколкото !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нейната винаги е добре продаваеми умението да се владее и двете предни края и обратно края.Преди няколко месеца опит в задния край едва ли е някакъв опит на всички.Ако погледнем в тенденциите в промишлеността, инструменти от Магма или нещо подобно, все повече и повече, че границата между предния край и обратно края е замира.Друг неща, defination на предния край винаги зависи от кой си говори.За един дизайнер RTL, на всеки един друг задния край.За проверка на инженери или DFT инженери, те са предната част и физическата дизайнери се завръщат края.

Здравейте,
Мисля, че преместването в предната част не е добра идея, че твърде, когато имате някакъв опит в задния край.Трябва да продължите в задния край се чувствам.
Наздраве:)

никакъв начин сега е ден задния е добре, ако сте наистина се интересуват от логиката, можете да shift.everything зависи от ф

съм се движат само в името на moving.if Ур наистина се интересуват от тогава on.you ход ще имат възможност и на двете предни

Everywher отиде тя зависи от Вашата методология и работата на околната среда съществува ............

тя се върна края или в края предната просто минават през сърцето си брат ............

късмет .......................

2or след 3 години, след това се премести в задния край е добро, но ако искате сега, пожар вашата компания.

Какъв тип ЖП заинтересовани работа??

Ru интересуват от творческата работа??
Ru е интересно да научите нови неща всеки ден??
Ru интересуват от програмиране??
Ru готови да направим една скучна работа ...... ден същата работа ........ nothning нови ....

Решете въз основа на Ур умения R weakeness ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back