битов файл ползване

G

Guest

Guest
Здрасти,

Аз бях на битов файл на филтър FIR, че аз, предназначени за системата генератор .. аз се опитах да се използва влияние в ISE да свалите този файл късче на FPGA, но тя започва да направи синтез, P & R, т.н. др.отново ....

Как това може да бъде полезна битов файл след това?

също така, как мога да знам къде са входовете и изходите са, ако аз имам този файл, само малко, без да UCF файлове, генерирани ...?

благодарности,

Салма

Бих предложил тичане въздействие, тъй като самостоятелен инструмент за външната страна на ISE.(От настолния компютър за Windows: Start, Programs, "Xilinx", аксесоари, Impact. Замести "Xilinx" с каквото име си инсталирате папка.) Не могат успешно да тичам синтез отново, защото не разполагат с изходния код, само на файла малко.

Само с битов файл, че е трудно да се каже много за проекта, като до суровини, производство, логика, и т.н. Това е умишлено за защита на интелектуалната собственост на оригинални дизайнерски.Сигурен, че хората ще ви кажа, че те могат да разглобявате файла малко, но твърде много работа за резултат ще получите.Дори и при успех ще бъде само куп LUTs и провали крив заедно с безсмислени имена мрежа.
Най-добре е да се поиска от оригиналните файлове проектиране от инвеститора.

че върху посочени поставени можете да получите от simulink модел проектиран ....можете да дадете на едно и също въвеждане на FPGA също.

ако сте с използване на предварително създадени модел, тогава ще има някакво док за това и ако ти си предназначени тогава вие трябва да знаете, че ...Както и да е система ... генератор също генерира теста пейки.така че можете да търсите информация от този тест пейки ..Амит Gangwar

благодаря момчета,

Направих си дизайн ...

Знам, че може да генерира netlist HDL и тогава синтезира в ISE но аз искам да се използва възможността за съставяне битстрийм ... аз искам да знам какво да правя с битов файл, генерирани ... то трябва да има някои готовност самостоятелно ползване или иначе те не биха включили тази опция изобщо в инструмент ... дори и аз бях в състояние да го изтеглите на FPGA, как ще го тествам в реално време ... аз знам, че мога да направя хардуер съвместно симулация ..., но това е само една симулация ... Ами ако тя действително трябва да работят и да му дадете входа и изхода от нея получават ...?!

проектирането входове и изходи са известни само на мен, ако аз генерира HDL, предизвика с помощта на UCF мога да знам на кой порт е къде точно на таблото ... но с този битов файл, няма нищо, което да показва, какво е мястото, където .... причина това е единственият файл, генерирани ..

Бях само четене статия в списание Xcell система за генератор, и тя се споменава, че човек не трябва да се запознаеш с HDL, за да го използвате, предизвика ...!!! го прави автоматично генериране на кодаОК, много ... така че как мога аз - "без" всеки хардуер фон-направи тази функция файл малко по FPGA и как мога аз да го тествам в реално време ...?!

благодарности,
Салма

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back