битовата поток чрез FPGA

D

dkumar

Guest
Скъпи приятели, аз трябва да проверят предавател верига от преминаване някои модулиран поток малко, за да chip.I генерира малко поток и са записани във файл. Как да предам тази битова FPGA форма поток, за да ми чип, който има входен порт за преминаване на потока вход малко?? Искам да кажа, как мога да импортирате този файл, за да FPGA или всеки друг метод на преминаване на битовия поток. Моля, помогнете ми ... това е да ми помогне да завърши проекта си или пък, че ще отнеме looong. Благодаря предварително ....

Вие не говорим за малко дължина или предназначени битрейт. Но в общи линии, можете да програмирате малко на потока от данни, за да FPGA върху чипа памет (той работи като ROM) и да изпрати да го използвате часовник и промяна регистър съответно специализиран хардуер serializer за високоскоростен сигнали. On-чип памет съдържание могат да бъдат внасяни, например, като шестнадесетичен файл по време на компилация, то може да бъде също така натоварен FPGA тече в момента, ако дизайн подходящ интерфейс. Някои производители имат специални инструменти за интерфейс към паметта по време на изпълнение, като например "Алтера" Кварт.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back