безжичен помогне видео

H

homemade24

Guest
Аз бях построена една домашна 1.2GHz безжична система за видеонаблюдение и дойдох за 30yrds
кратък от обхвата имах нужда
или това, което някои опция за увеличаване на обхвата
благодарности

Използвайте по-добра антена.Можете да използвате един усилвател.

30 ярда може да бъде добър брой.Това зависи от честотната лента, честотата и много други фактори.Провери ли какво може да бъде, ако системата ви ще има повече от 30 ярда гама?

Съжалявам, че получаването на ареала на 100yrds АЗ НУЖДА 30 yrds повече.

Подобряване на антените, е може би най-хубавото нещо да направите, нали използването на подходящи антени и правилното използване на кабел, също може да антени "виждат един с друг", т.е. да имате пряка видимост предаване, това ще направи голяма разлика в обхвата

Използвайте обектив за телефотография.

Идеята е да се помисли за "извън кутията", както и решения.

Да аз съм с помощта на мравка.че камера с RX / TX и да могат да "виждат" помежду си
Просто реших, че кърлеж да бъде проста, евтини определят

Имате нужда от поне 4 db TX повече мощност или 4 db-добре приемник.Вие също може да се опита да коригира антени (местоположение, ориентация, съвпадение, и т.н.).

Да, може би най-лесният начин за подобряване на обхвата е да се използва по-висока печалба за антена предава страна.Това ще ръководи мощност от предавател, за да си по-малък ъгъл на пространствени, увеличаване на общия получи властта в другия край.Вероятно една антена пластир, който дойде с единица и нейното усилване вероятно е около 6 децибела.Така че, ако сте намерили 14 db, или антена някъде, то вероятно ще има нужда от вас диапазон.

благодарение на това е, което имам
http://img.inkfrog.com/click_enlarge1.php?image=IMG_1156.jpg&username=securitystar&aid=30800815

и това е как да го използвате Направих съкрати коаксиален от TX на антена
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

На снимката си високочестотни съединители прилича F конектори от телевизията.Ако тя може да спести малко нивото на сигнала от замяната им с високо качество високочестотни съединители.Дори и добри 50 ома конектор-вероятно ще бъде по-добре.Използване на 50 ома, а на 75 ще даде -14 db загуба на връщане, което е достатъчно за видеонаблюдение.Съответните загуба на банкнотите ще бъде приблизително 0,18 db, че определено е по-малко от загубите във F конектори.Можете също да отрежете кабела по-кратък.Но главното подобрение можете да получите от антената.Запомни това може да е 50 ома също.

Съжалявам RF-OM
Това е актуализираната снимка, която вече е мястото на дълъг коаксиален с това с винтова съединители Не съм сигурен в това, което ома коаксиален е това не е съществено (само парче намерих)
са ви казвам, че трябва да използвате 75 ома?и
/ или този тип добре конектор са ми трябва нещо по-добро.
благодарности
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Определено на снимката има F конектори.Тази връзка е проект за старите аналогови телевизионни системи за честотна лента около 300 MHz.На 1.2 ГХц, тя може лесно да въведе 1,5 db на загуба.Този номер е за спойка конектор, но да използвате подгънати, така че загубата може да бъде дори повече.Можете да купите евтин съединители шунка радио и малка част от добър коаксиален кабел.Дори ако ще да е 50 ома, ще получите подобрение на старите конектори F.Опитайте се да питам производителя антена за по-добро качество.Дори и ако те не са един, те вероятно ще бъде в състояние да каже къде можете да го намерите.

Благодаря отново RF-OM
Аз ще замени конектори и коаксиален и да го пробвам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back