автоматизация

E

electron_boy

Guest
Здравейте всички

IM, работещи за последната ми година на проекта.IM правиш една система за автоматизация на аудитория и конферентни зали използване 8051.мога който и да предложа някои творчески добавки към моя проект.основни нещо на моя проект са
> предаване на данни за компютъра за 8051 (RS232)
> Показване на конференцията подробности за LCD екран
> температура за наблюдение и контрол
> преброяване на броя на лицата,
> светлина контрол

отколкото в аванс

всеки орган може да ми предложи добра добавка
PLZ

компресираните аудио запис на CompactFlash или MMC

Може би можете да добавите системата за сигурност до залите

Преброяване хора ще бъде много трудно.

Може да добавите някакъв текст реч функция?Added след 1 минути:или още по-добре, има и друг начин!

Реч recognization ще бъде страхотно ...Както, включване на всички светлини ..изгасите осветлението ..

Или може би едно кречетало като функция.

Използвайте X10 и могат да предприемат HCS - II като пример за система за домашно автоматизация.HCS използва RS 485, така само onel 2 линия чифт ще бъде необходимо да се направи връзка между вашия хост и контролирани устройства.Има и броя на устройствата, които вече се прилагат за HCS система, която включва измерване на температурата и светлината контрол.X10 модул ще ви позволи да се свърже чрез електрически кабели.
Някои други реализации употреба могат за домакин устройство за сигнализация - търсене в интернет има много.

тенденция написа:

Преброяване хора ще бъде много трудно.Може да добавите някакъв текст реч функция?
Added след 1 минути:
или още по-добре, има и друг начин!Реч recognization ще бъде страхотно ...
Както, включване на всички светлини ..
изгасите осветлението ..Или може би едно кречетало като функция.

Здравейте всички

ние планира да изгради проста обичай базиран протокол вграден сървър да се даде възможност за контрол на потока и контрол на грешки и за предаване на данни между компютъра и circiut, че ние сме създали за основния процес на автоматизация.

чао

Аз направих използване 315MHz безжичен модул с 9600bps пренос на данни

mitesh написа:

Аз направих използване 315MHz безжичен модул с 9600bps пренос на данни

Здрасти,
Можете също да използвате cc1020 RF chipcon's модул може лесно да бъде свързан с микроконтролер и там е много код също така на разположение на своя сайт.
pimr

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back