Ще имам нужда от външно напрежение за единица GPS след взаимодействие?

A

asic1984

Guest
Здравейте за, който има excperience с взаимодействие с GPS, аз имам ETREX Garmin единица Трябва ли да се предоставят външно напрежение на GPS единица, знаейки, че вече имат батерии, за да може да се използва RS232 (на RS232 нуждите външно захранване от батериите на GPS) благодаря за помощ

Ако искате да използвате GPS за кратък период от време, батериите ще бъдат достатъчни, но ако искате да се кандидатира за дълго време, а след това по-добър вариант е да се използва външно захранване. Що се отнася до "RS-232 интерфейс, да са наясно, че повечето GPS устройства (включително Garmin) работят само 0-5V какво в действителност няма нищо общо с" истински "нива на RS-232. Но тъй като за домашни заявленията, това ниво 0-5V, че е било по-лесно да генерира, повечето от съвременен PC, лаптопи и др. Ще прочетете тези устройства ... И по тази причина (без правилното RS-232 водача) не е нужно външно захранване .. С уважение, IanP

Здравейте благодари твърде много IanP са реална подкрепа чуете Купих кабела, които свързват GPS към компютър ... когато аз измерване на изхода от предаване на сигнал към компютър открих, че границите между -4,5 и 1,5 напрежение ... отрицателен е добре ... но положителния диапазон е малък, тъй като това, което аз мисля е, че нормалната, аз трябва да знам защо има щифт на захранващия от GPS на кабела е вход или изход благодарение твърде много за помощ

Повечето GPS приемници имат вход за външно захранване. Преди да свържете нищо консултирайте се с ръководството за потребителя на приемливо напрежение макс за вашето устройство. Кутия имате марката Garmin, можете да намерите това мастило много полезна: http://pfranc.com/projects/g45contr/assemb.htm С уважение, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back