Шофиране стъпка / реж. водача снимка

A

Aigor

Guest
Здравейте, аз съм тих ново в света на снимка, аз нужда от информация за това как да управлява моторно шофьор стъпка, които приемат, само на Ste / реж. сигнал.
Бих искал изгради проста схема, че карам 3 мотори чрез 6 бутона и дисплей travle разстоянието на LCD дисплея.
LCD inferface и is'nt софтуер проблем, моят проблем е: как да се генерира честотата на определена снимка ПИН?

Много благодаря

U първо трябва да знаете как стъпКов двигател може да бъде свързан с микроконтролер PIC или има такива.

R има различни видове STEPPER MOTOR на разположение.Do U какви са?5wire, 6wire и U трябва да знаят ъгъл стъпка.

след това U необходимостта да се даде импулси към двигателя или изцяло стъпка режим на готовност или половин стъпка.
U може да получи тази информация лесно от Googling.

U просто трябва да премине модели на крачетата на моторни с оптимална забавяне и моторни Ур ще тичам.

Всички специфични изисквания към модул на контролер принцип не е необходимо да го стартирате.

Tajinder Сингх написа:

U първо трябва да знаете как стъпКов двигател може да бъде свързан с микроконтролер PIC или има такива.R има различни видове STEPPER MOTOR на разположение.
Do U какви са?
5wire, 6wire и U трябва да знаят ъгъл стъпка.след това U необходимостта да се даде импулси към двигателя или изцяло стъпка режим на готовност или половин стъпка.

U може да получи тази информация лесно от Googling.U просто трябва да премине модели на крачетата на моторни с оптимална забавяне и моторни Ур ще тичам.Всички специфични изисквания към модул на контролер принцип не е необходимо да го стартирате.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back