N
nemolee
Guest
Здравей, имах проблем в системата.Часовникът източник може да бъде нестабилна.Този източник часовник нестабилна причина системата си за изходни данни боклук.Въпреки, че моята система дизайн може да бъде възстановяване след часовник е стабилна.Но ми клиенти твърдят, този проблем.Имам за проектиране на стабилна система да отговори на техните reqiurement.
Искам да се изработи детектор на часовник, за да гледате часовника вход на предния край на моята система.
Ако вход часовник е нестабилна, тази верига откриване може да блокира часовник и не изхода Изключете всички часовник.Ако часовник източник е стабилен, откриване на верига можем да знаем актуалното състояние и не блокира часовник и часовник байпас вход.
Има ли някой може да ми каже как да проектирате този цифров кръг от Verilog кода?
PS: Има още един генератор в моята система.
Много благодаря.
Искам да се изработи детектор на часовник, за да гледате часовника вход на предния край на моята система.
Ако вход часовник е нестабилна, тази верига откриване може да блокира часовник и не изхода Изключете всички часовник.Ако часовник източник е стабилен, откриване на верига можем да знаем актуалното състояние и не блокира часовник и часовник байпас вход.
Има ли някой може да ми каже как да проектирате този цифров кръг от Verilog кода?
PS: Има още един генератор в моята система.
Много благодаря.