Четните и нечетните импеданси режим на съчленена MicroStrip линия

R

rkunnath

Guest
Здравейте всички, аз съм се опитва да проектира MicroStrip съчетано филтър лентовия линия и са установили, дължината на линиите и четните и нечетните импеданси режим. Но в крайна сметка се натъкнах на проблем със симулатора EM. Въпросът е: Как мога да се определи четните и нечетните импеданси на съчленена MicroStrip линия? IAM използване на инерция и аз направих следното: 1.Drew просто съчетано линия на дължината (L), ширината (W) и разстоянието между тях (S). 2. Определи мрежата като разлика 2-портов мрежа (Всеки порт двойка в двата края се задвижва диференцирано). Определят на параметрите дори. 3. Определи мрежата като общ режим 2-портов мрежа (Всеки порт двойка в двата края се задвижва общ режим). Определят на параметрите странно. 4. Въпросът е: Как да определим Zeven и Zodd от странно и дори? Правилно ли тази формулировка? Дали отговорът зависи от импеданса на пристанището и да се добавят допълнително дължина за да се премахне несъответствието режим? Каква трябва да бъде пристанищните импеданси за ома 50 система? 5.I не съм в състояние да получите отговор, някъде близо до, че изчислената по ред Calc. Изтъкнати членове, аз търся вашата помощ. Благодаря Ви много. Rajesh

Предлагам ви да получите копие от SonnetLite www.sonnetsoftware.com (безплатна, няма време, аз работя за сонет), инсталиране, отидете на Help-> Обучение. Около 45 минути по-късно ще имате стабилни работни знания за сонет. След това отидете на Help-> Търсене на помощ, след това въведете в "дори режим". Кликнете върху първия документ, "Използване на четните и нечетните Параметри на режим". Това дава много подробен отговор на въпроса си. След това можете да продължите в сонет, или по инерция, или дори и в двете, за да се уверите, вие го правите правилно. Анализът сонет всъщност изчислява импеданси и ги показва веднага след S-параметри, така че не трябва да го разбера от S-параметри.

също се нуждаят от отговори коментари ще бъдат оценени.

всъщност аз намирам причина, когато използвате разлика пристанище, импеданс, ще получите е два пъти на странно импеданс режим, като има предвид, че ако използвате общ порт, съпротивление е половината дори импеданс режим.

Здравейте Rajesh, Yes, опитайте с сонет ги, получавате ansers, отидете на следващата страница статия № 19 ще видите, че резултатите от анализа, подобно на това, което искате ... MicroStrip филтър дизайн с електромагнетика (emtalkb.pdf) http://palgong.kyungpook.ac.kr/ ~ ysyoon / Pdf / emtalkb.pdf, --- manju ---

Hi IAM, твърде seatrching за същите четните и нечетните импеданси режим, аз просто намери място би било полезно да ф, посетете този сайт U може да получи някаква представа за него. ако да го отговорете ми, имам нужда от малко помощ по отношение на този [URL = http://wcalc.sourceforge.net/cgi-bin/coupled_microstrip.cgi свързана MicroStrip Анализ / синтез [/URL]

Това изглежда добре. Благодаря ви за референтния

[Quote = rkunnath 861947] Това изглежда добре. Благодаря ви за референтния [/QUOTE] Hi моя проект е проектиране на групата филтър за Ку Бенд ie3d симулатор, ако имате нужда от помощ, по отношение на това ме питат, ако е възможно ще направя.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back