R
rkunnath
Guest
Здравейте всички, аз съм се опитва да проектира MicroStrip съчетано филтър лентовия линия и са установили, дължината на линиите и четните и нечетните импеданси режим. Но в крайна сметка се натъкнах на проблем със симулатора EM. Въпросът е: Как мога да се определи четните и нечетните импеданси на съчленена MicroStrip линия? IAM използване на инерция и аз направих следното: 1.Drew просто съчетано линия на дължината (L), ширината (W) и разстоянието между тях (S). 2. Определи мрежата като разлика 2-портов мрежа (Всеки порт двойка в двата края се задвижва диференцирано). Определят на параметрите дори. 3. Определи мрежата като общ режим 2-портов мрежа (Всеки порт двойка в двата края се задвижва общ режим). Определят на параметрите странно. 4. Въпросът е: Как да определим Zeven и Zodd от странно и дори? Правилно ли тази формулировка? Дали отговорът зависи от импеданса на пристанището и да се добавят допълнително дължина за да се премахне несъответствието режим? Каква трябва да бъде пристанищните импеданси за ома 50 система? 5.I не съм в състояние да получите отговор, някъде близо до, че изчислената по ред Calc. Изтъкнати членове, аз търся вашата помощ. Благодаря Ви много. Rajesh