Чертежи в ритъм

C

ccw27

Guest
Здрасти,

Аз съм метат входа Vgs и би искал да парцел Vgs-VT на
Х-ос, а не само Vgs.Как мога да направя това в Cadence?

Благодарности

Вие вече задава този въпрос 3 дни.Знаехте ли сте опитвали това?
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=99528&highlight =

Просто използвайте cacultor до минус vth от Vgs и парцел.

Здрасти,

Не съм сигурен как метод работа, но аз използвах lshift функция за смяна на х-оста (Vgs) по-Vth използване ОП функция.Сега, ако ми се искаше да пъти от постоянен тогава аз не съм сигурен как да го направя.Някакви идеи?Може би обмен Y и X ос, но не и сигурни как да било.

Наздравици

Тя работи, защото установи, че преди публикуване.

Здрасти,

Опитах вашия метод, но изглежда, че тя ще парцел VS-VG-Vth срещу Vgs, това не променя оста х променлива.Правя нещо нередно?

Благодарности

използва калкулатор -> ОП (оперативна точка) -> изберете от падащото Vgs и парцел

Искам да парцел (DB скала) VOUT / Вин (очевидно печалба ...) в подправка (стоя сам, а не с ритъм или друг софтуер).
Как да го направя?
Много благодаря (предварително)
с уважение,
srivatsan

srivatsan написа:

Искам да парцел (DB скала) VOUT / Вин (очевидно печалба ...) в подправка (стоя сам, а не с ритъм или друг софтуер).

Как да го направя?

Много благодаря (предварително)

с уважение,

srivatsan

Ако аз го определя на 1V и да имат печалба от 10000; след това няма смисъл.Ако не съм прав, да ме уведомите.
- Цистерни

srivatsan написа:

Ако аз го определя на 1V и да имат печалба от 10000; след това няма смисъл.
Ако не съм прав, да ме уведомите.

- Цистерни

Е, аз знам, че ако печалбата е 10000, тогава аз не мога да престъпя (VDD ABS (VSS)) / печалба за вход, тъй като няма смисъл.

Това, което питаше е парцел неща, когато имате по-малко от VIN 1V и аз искам да се парцел 20 * дневник (VOUT / VIN).

да ме уведомите.
благодарности.

- Цистерни

srivatsan написа:

Е, аз знам, че ако печалбата е 10000, тогава аз не мога да престъпя (VDD ABS (VSS)) / печалба за вход, тъй като няма смисъл.

Аз ще се опитам тези.
благодарности.
srivatsan

ccw27 написа:

Здрасти,Опитах вашия метод, но изглежда, че тя ще парцел VS-VG-Vth срещу Vgs, това не променя оста х променлива.
Правя нещо нередно?Благодарности

Цитат:

Парцел Vgs-Vth срещу Vgs, след това кликнете на оста х на вълната на сигнала, прозорец, и в поп-Out прозорец, изберете Vgs-Vth като оста х вместо на независимата променлива.
Надявам се, че помага.

Цитат:

Опитах се, но някак парцел изчезва, когато го правя.

Да го направих, но все още не парцела.Така че аз го парцел пак и сега го парцели Y срещу Y.Както и аз реших да изнасят в Matlab и направете парцел там.

Благодарности

ДА ДА срещу парцел, защото само една променлива Vgs-Vth.Вие го като променлива X.Какво искате да бъде както ДА променлива?Ако парцел, в същия прозорец и да се скрият променлива Vgs-Vth (просто не изключите изтриване), вие ще получите парцел, което искаше.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back