K
kgl_13gr
Guest
Здравейте.Имам следния проблем.Прилагам една вълна файл и един. Файл съм.В. M файл прост филтър FIR се реализира (импулсът отговор е даден) и на входния сигнал от вълна файл се филтрира.В края на фазата на въвеждане на филтър и на изхода са изобразени.Въпросът е:
Ние знаем, че за линейна система на етапа на производство е равен на сумата на вложените фаза и фазата на импулса отговор.
Защо този факт doesn't изглежда да държи в този случай?Искам да кажа има някои интервали от време, когато фазата на филтъра намалява, на фазата на въвеждане е постоянна и на етапа на производство е постоянна отново (тя трябва да се намалява също!)!
Аз също се опитах да добавите стойности на определени точки и резултатите съм изглежда да съвпадат.
Задачата е доста проста и ясна.Какво съм аз греша?
Благодаря предварително на всеки, който прекарва времето за това!
Ние знаем, че за линейна система на етапа на производство е равен на сумата на вложените фаза и фазата на импулса отговор.
Защо този факт doesn't изглежда да държи в този случай?Искам да кажа има някои интервали от време, когато фазата на филтъра намалява, на фазата на въвеждане е постоянна и на етапа на производство е постоянна отново (тя трябва да се намалява също!)!
Аз също се опитах да добавите стойности на определени точки и резултатите съм изглежда да съвпадат.
Задачата е доста проста и ясна.Какво съм аз греша?
Благодаря предварително на всеки, който прекарва времето за това!