Хармоници на усилвател [HLP]

N

No one

Guest
Здравейте на всички, Ако използваме Гали-3 от minicircuits [/ б] като усилвател, може да хармоници съществува? Можете да намерите листа с данни на Гали-3 на: http://www.minicircuits.com/pdfs/GALI-3+.pdf

да ще има harmoncis, но те може да са ниски, хармоници ще зависи от това как ще карам U Ур усилвател, ще бъде в SAT, където нелинеен ефект е висока и така хармоници ще бъде висока khouly

Здравейте, Khouly написа: [цитат] Да, ще има harmoncis, но те може да са ниски, хармоници ще зависи от това как ще карам U Ур усилвател, ще бъде в SAT, където нелинейни ефект е висока и така хармоници ще бъде високо [/ цитат] Да предположим, че усилвател не е в насищане. Какво е нивото на хармоници отношение на желания сигнал? -40dBc? -50dBc? Колко?

това ще зависи от усилвателя charcteristics, аз не мога да кажа от листа с данни, но можете да направите нещо мило, във всеки симулатор, като реклами използват модел на усилвател и да използвате компресия db OIP3 и 1 точка, а печалбата за модел на усилвателя, след това използвайте симулатор на HB, и проверка на изхода хармоници, това може да даде UA сближаване суров khouly

Здравейте, khouly написа: [цитат] във всички симулатор, като реклами използва модел усилвател и да използвате компресия db OIP3 и 1 точка, а печалбата за модел на усилвателя, а след това използвайте симулатор на HB, и проверка на изхода хармоници, това може да даде UA суров сближаване [/ цитат] Може ли да качите пример за такъв анализ в ADS2004?

Аз нямам право сега, така че аз трябва да го създадем, то ще отнеме време, защото аз имам изпити, тези дни khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back