Функция за излъчване RTTTL в PIC

M

mf1364

Guest
Hi всеки орган, Имам нужда от функция за възпроизвеждане на RTTTL (тон на звънене трансфер език текст) в PIC микроконтролер, така доза всеки орган може да ми помогне? Предпочитам в език и аз използвам miKroc за PIC компилатор си толкова оценявам

моля да ми помогне да си толкова спешни.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Мнение добавена в 06:57 ---------- Предишна публикация е на 05 : 21 ---------- </span></span>
Здравейте намерих функция за възпроизвеждане на RTTTL, но проблема е: тази функция е писан на С и компилиран с Hi-Tech PICC Compiler, но не съм работил с Hi-Tech PICC Compiler още толкова доза всеки орган може да се промени този код в начина, по който, че мога да съставя от компилатор Mikroc? връзката е: [URL = http://www.beyondlogic.org/pic/ringtones.htm] Генериране на тонове на звънене на вашия PIC16F87x [/URL]

Hi забравите за предходния връзка "Генериране на тонове на звънене на вашия PIC16F87x." защото на моя приятел е работил с тази функция, преди и той каза: тази функция не слушате музика добро и така аз съм гледам напред за намиране на друга функция. смятате ли някоя функция за възпроизвеждане на RTTTL в PIC?

HI никой не може да ми помогне! никой не се опита да играе RTTTL в PIC?!

Hi всеки орган, аз използвах тази музика функция, което казах и преди но не могат да играят правилно RTTTL, си, така че аз съм Очакваме за намиране на някой нещо друго, PLZ ми направиш услуга

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back