Функционална проверка

E

enggan

Guest
Здравейте приятели
Искам да знам за действащите методологии използвания тест за функционална проверка на ASIC в промишлеността, Всички учебния материал или книги или документи, ще бъдат силно appriciated

С уважение

Ей функционална проверка е нищо друго освен тестване на функционалността чрез проверка wherether всички пермутации и комбинации са включени или не.Аз съм качване на презентация и един док, показваща функционално покритие.
С уважение
елек
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Здрасти,

Функционални покритие предоставя данни на пълнота на изпълнението на плана за проверка и може да помогне да отговори на въпроси като колко спецификация на проекта е било упражнено?и какво всъщност се случи по време на теста?Както чип дизайн растат по-големи и по-сложни с хиляди възможни състояния и преходи, цялостна проверка на околната среда трябва да бъде създаден, който минимизира губи усилие.Функционални покритие се използва като ръководство за пряка проверка ресурси чрез идентифициране на изпитани и неизпитани части на
проектирам.Когато се използва правилно, функционален обхват може да служи като официална спецификация на тест план.От друга страна, процесът на писане функционален обхват може да отвори по време на тест план на вниманието на проверка на персонала.
Функционални покритие, защото това е мярка за това, което е твърдо решена да бъде от интерес и е необходимо, трябва ръчно да бъде определен от членовете на дизайна и екип за проверка.Тя не може да бъде извлечен автоматично от кода дизайн източник.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back