[Цитат = bigrice можете да опитате на Samsung NAND флаш ROM, максимален размер може да бъде 1 GB. [/ Цитат] Да, но знаете ли, на Samsung NAND Flash има някои бъгове? Така че бъдете внимателни!
Здравей, Защо не ф използва компактна светкавица ... много удобно .... вярно IDE режим и такива неща ... Аз съм го използва в момента за моя mp3 плейър проект.
[Цитат = GRAY] [цитат = bigrice] ви може да се опита на Samsung NAND флаш ROM, в размер макс може да бъде 1 GB. [/ Цитат] Да, но, правят ви ли на Samsung NAND флаш някои бъгове? Така че бъдете внимателни! [/ Цитат Какво бъг
Здравейте работя с NANDs samsungs. Какви грешки excist? Чухте ли нещо за MRAMs. Тъй като те, изглежда, да бъде добро решение за това, че не използват NAND-Светкавици.
Изглежда, че Samsung NAND чиповете са трудно да се получи сега. По-добре да проверите наличността преди да ги използвате. Може би е по-добре за използване на карти (SmartMedia или CompactFlash)
[Цитат = elecracker] Кое е най-бързият? [/ Цитат] Основният фокус на Flash не е капацитет, скорост. Колкото по-бързо чип повече мощност консумира и по-големите умират и сие
Както знам, Samsung Nand флаш нестабилни при някои много. В спекулация. работят на 2.7 ~ 3.3V, но когато имаш нестабилна NAND флаш. Това само може да работи на 2.7v. Това е голяма грешка в масово производство.
[Цитат = трябва чух за Samsung NAND флаш бъг преди, но бихте ли ни казали повече за това [/ цитат] Може би грешката е във вътрешността на чип, така че аз мисля, че можете да прехвърляте да използват NAND флаш-базирана карта, като Compact Flash, SD, MMC ...... В действителност, това е неизбежно, за да отговарят на лош блок в използването на NAND, докато нито е по-стабилна, за високата си цена. Вие никога не може да балансира златна точка на изпълнение и цена, но мисля, че можете да имате повече опции в бъдеще. Знаеш ли, ST пусна Съответствие с Samsung NAND флаш чипове, може би можете да го пробвате. Освен това, DISKONCHIP на M-система е добър избор, обаче, е Toshiba NAND вътре.
[Цитат = BlueSky68] Искам от вас да проверите Toshiba и Micron за флаш памет? Всички те разполагат с широка гама от избор. Поздрави, [/ цитат] Светкавицата (NAND тип светкавица) е най-добре изберете с Toshiba
Почти flashmemory е прочел време за достъп 35ns и сляпо време е 15ns. така, за 1byte се изисква минимум 50NS. максимален чете. (Ако не gluelees време) 1byte = 50NS 1Kbyte ~ = 50us 1Mbyte ~ = 50ms, но е необходима много голяма изтриете време (2ms ~) и зает време. Така че, minumum време за 10 Mb прочетете е една секунда.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.