Уравнения в реклами

A

ahmad_abdulghany

Guest
Здравейте. Дали някой има книга или PDF, която включва набор от функции, които се използват в уравнения в рекламите на? Аз искам да направя едно уравнение за изчисляване на люлка на изходното напрежение в преходно анализ, какви са стъпки, за да направите това? Също така, аз искам, ако разполага с набор от ключове за кратко нарязани, които се използват в реклами, за да се опрости работата по него .. Аз не знам кратко ключове нарязани, с изключение на: SHIFT + X, за да се огледало за X ос, Shift + Y огледало около Y ос и Ctrl + R, за да се върти .. : D .. Надявам се, че някой знае повече .. от начина, по който аз използвам ADS2004A под Windows .. Благодаря предварително, Ахмад,

Ето два съответните PDF файлове за писане 1. Измерване изразяване (expmeas.pdf) 2. Simulator изразяване (expsim.pdf) За изход люлка, можете просто да използвате две маркери противоположни върхове и да използва делта режим за маркери и да видим зависимата стойност на ос ... Можете също така да го направите чрез използване на MAX () и мин () функции в ADS.More обяснение в expmeas.pdf пожелания

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back