Ултра широк банда technologu

E

egemini

Guest
Здравейте приятели, нека да обсъдим някой нещо за UWB технология. Тя ще бъде с голямо влияние през следващите години. Някои от информация е на разположение в Intel, благодарение на уеб сайт

Здравейте, UWB звучи страхотно. При почти неограничен брой потребители. Резистентност срещу размисъл и избледняване. Процент на Adaptive данни ... Но има една точка. Помислете колко време е необходимо да синхронизирате модел, който е известен най-TX и RX с дължина на напр. 2 ^ 20. Колко енергия са loost за SYN. Как точно трябва да остане синхронизация. В началото на 20. век механиката на рулони и шапки определят channnel в FDMA. С UWB атомните часовници, са да бъдат използвани, за да остане на channnel!!

Здравейте имам много нови членове, както и някои друг за UWB. Можете да ги достъп Добрите 8O КЪСМЕТ

Други четири интересни хартия върху антените на UWB.

UWB пречи на всичко, тя никога няма да се закачат.

Тази технология има своите ограничения. Една от главните е чувствителност към смущения от висока мощност на потребителите на спектъра. Другият е изискванията на времето. Тази технология е използвана в продължение на няколко десетилетия в армията. Всеки военни и търговски системата, която съм виждал, че работи използва високо директива антени и работи в места с много малко обикновени предаватели.

хей goodboy_pl моля, да ми даде линк, където мога да достъп до вашият хартия?

Hi alto64 Моля да качите вашите статии за UWB антена. TNX предварително

Здравейте, аз мисля, че терминът UWB могат да имат различни значения. Това може да означава кратко операция радар импулс за retriving целева подписа и извличане на максимума на информация за целта. В изпълнението на придобиване радари, той може да определи типа на самолета приближава или в земята проникваща радари могат да бъдат използвани, за да получите единствено характеристики по горите и т.н. През последните години има много общо с прилагането им в мобилните технологии и най-новите в интернет достъп. Тези broadbands са доста различни по значение и може да звучи така, но проблемите и differnt и не може да се сравнява изобщо. flyhigh

[Цитат] Здравейте имам много нови членове, както и някои друг за UWB. Можете да ги достъп [/ цитат] goodboy_pl къде мога да получа статии, ф споменах ф пристанище качени навсякъде

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back