Увод в Driver Програмиране

A

AaronDu

Guest
Може ли някой да ми кажете как да пиша въвеждането шофьор?

най-добрите запитване

използване windriver
http://www.jungo.com
Вие можете да намерите CR @. CK на WWW.

Публикувано: сряда 27 август, 2003 7:01
ч. Стълб Тема: драйвер за принтер Помощ

-------------------------------------------------- ------------------------------

Здравей GurusИмам нужда от вашата помощ в wrting обикновено драйвер за принтер (Windows 2000 ОС). Когато изберете принтера си от печат вариант е да се обадя на моя appilcation (казвам xyz.exe) и името на файла с пътя, от който тя е използвана.Може ли някой да ми помогне?Благодаря предварително

Amjad

Здравей MayaanМоля, качете.Аз искам да напиша прост
драйвер за принтер, които трябва да се обадя на моя молба
и трябва да се върнете името на файла, от където тя
наречен.

Благодаря предварително
Amjad

Ако използвате winddk, няколко примера за принтер драйвери са включени плюс всички изградят инструменти.Можете да използвате най-близо един до Вашите изисквания и само тя да моден костюм.

Опитайте се да използвате Compuware (бившата Numega) Driver Suite или студио,
тя идва заедно с прочутия SoftIce дебъгер, има C рамка и други екстри.Друг вариант би бил BSquare
на WinDK.
С г-жа DDK, WinDK и Jungo
на WinDriver ще бъде написването на водача, ако използвате Jungo
на KernelDriver или BSquare
на WinRT бихте могли да се избегне това и прилагане на водача функционалност в молбата си - бавно и clumsier отколкото outgrown водача, но лесно да трасирате и да се развиват.
Повечето от тези продукти са пример принтер драйвери.
Между другото, без SoftIce ще ви е необходим втори компютър за отстраняване на грешки!

С уважение,
egeorgiev

Вие можете да видите winddk
на пример.
Когато за първи път започнете. уча на ddk например - generalsys - тя е проста програма. науча шофьор влизане, как да регистър шофьор.Тогава можете да научите как да прекъсне програмата шофьор модел.

Всяко тяло има exaple драйвер за USB маса съхранение за потрепквам (или Windows)?
благодарности

ЗдрастиИмам успя да ми принтирай шофьор развитие program.If някой се интересува за изходния код, моля да ме уведомите.

При използване на windriver развитие на водача или на други инструменти, можете да прочетете помощта на тези инструменти!

тази програма може да изгради на драйвер на устройство, свързано към сериен портДобавен след 6 минути:HI amjad
Аз съм се опитват да построят водача да обикновено устройство
съм видите интересни в you'r проект може ли да ми дадете повече информация....

Тоби Opferman има някои статии за водача развитие за Windows компютри

Започнете с "Шофьор за развитие Част 1: Въведение в Драйвери"
http://www.codeproject.com/system/driverdev.asp

Друга статия "А просто демо за WDM Driver развитие" е достъпна от mjtsai
http://www.codeproject.com/system/WDM_Driver_development.asp

Привет,

Ние изискване за разработване на текст само драйвер за принтер.Може ли някой ми кажете как само текстова част може да се филтрира от всеки документ?Например, ако някой избира този TextPrinter от думата DOC тогава само текстови порция трябва да бъдат отпечатани.

Благодаря предварително
ревльо

Добра книга за обучение потрепквам ли тази книга има всички подробности за мобилни прилагане.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back