Увеличете обратна връзка конвертор

M

mavrik2k

Guest
Здравейте на всички. аз съм нов за насърчаване на конвертори и се опитва да се изгради един. Чувал съм, че тласък конвертори в обратна имат наистина стабилност въпрос, но аз съм в състояние наистина да намерите и добро обяснение и текст върху него. Може ли някой моля помогнете

Вероятно си, отнасящи се до правото нула 1/2 равнина, която се проявява при всеки тласък и долар тласък получени конвертор. Това е като нормална LHP нула, когато наддаване започва да нараства двадесет милиона db на десетилетие. Но за разлика от нормалния LHP, където можете да получите 90 градуса на фазите на олово, можете да получите 90 градуса на фазите на закъснение с нула RHP. Това е почти невъзможно да се компенсират, и обикновено принуждава пропускателна способност на конвертора, за да бъде по-ниска от RHP честота нула.

Уважаеми mavrik2k Здравейте Предлагам ви да прочетете тези страхотни книги! : Включване на захранването дизайн: Авраам и журналист. или включване на захранването готварска книга от Марти кафяво. Най-добри пожелания Голдсмит

Уважаеми всички Благодаря много за коментара аз определено ще изглежда в книгите. отношение на

Здравейте Всяко тяло благодаря за помощта. Сега разбирам RHPZ. но всеки орган може да ми каже, ако имаме постоянна Изключете време? че ще бъдат премахнати?

Постоянна модулация извън време увеличава честотата на RHP нула, но не я елиминира. Доколкото знам, той не може да бъде елиминиран.

Здравейте Благодаря за отговора. Има ли някаква хартия или литературата, подкрепяща идеята за фиксирана изключване, ще бъде от голяма полза. благодаря

Тази бяла хартия от venable хвали доста силно: http://www.venable.biz/tp-05.pdf Никога не съм виждал действителната математика зад RHP нула честота за фиксирани срокове модулация все пак.

Ако времето за реакция не е неговото издаване не е трудно да се направи стабилен тласък. също така зависи типичен работен цикъл от конвертора, за по-висока средна "г" става по-лошо. например 12V до 15V тласък е много по-лесно да се стабилизира от 12 до 100V. за вериги с високо съотношение на басите чрез трансформатор се препоръчва.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back