Търся Ebook за преобразувание на Фурие

A

awan

Guest
Моля да ми кажете всякакви електронни книги, свързани с Фурие се трансформира, с акцент върху обработка на сигнала

[Цитат = awan] Моля да ми кажете за електронни книги, свързани с Фурие трансформира с акцент върху обработка на сигнала [/ цитат] Мисля, че е трудно да се получи една книга от този сорт .. всяка книга за обработка на сигнала, трябва да се справя с трансформира .. Ще има всички видове трансформира в дискутира. Виждал съм, почти книги с по-голям акцент върху Фурие трансформира всички математически и никой не се занимава без хронометър с контролно сигнал proceessing .. така че е добре да отиде за една книга за обработка на сигнала, мисля .. Една книга exisits .. но dono ако има Ebook .. Фурие Трансформира С Papoulis .. Eveen, които счита за по-математически ... с малко количество на техники за обработка на сигнала .. Така че, давай за някои книги сигнал ptrocessing .. всяка книга от този вид би обяснило всички necessiary точки по отношение на fouier трансформира!! :), По отношение на някои връзки, които може да ви помогне .... Разбирането на DSP от Ричард G Лион. / 20DSP http://www.mcu.cz/atm/index.php?&direction=0&order=&directory=eBookNew/Understanding% по отношение на цялата книга превръща ... Трансформира и приложения наръчник ... http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=66413&highlight=transforms+handbook (или) / http://www.mcu.cz/atm/index.php?&direction = 0 и за = & директория = eBookOld / електронна отношение, arunmit168.

опитайте книгата на JG proakis тя може да бъде свален от mcu.also виж учен и инженери ръководство за DSP е на разположение на net.handbook на DSP, също е на разположение от MCU. отношение на pimr

Имам някои Фурие трансформира ресурс за електромера design.and някои код в.

можете да се опитате да прочетете следните книги: Бързо преобразуване на Фурие трансформира Уокър, JS CRC Press. 1996 бързи преобразувания на Фурие: Алгоритми Елиът, DF и Рао, KR Академик Press, New York, 1982 бързи преобразувания на Фурие и конволюция алгоритми Nussbaumer, HJ Springer, Ню Йорк, 1982 Digital Signal Processing Опенхаймер, AV и Шафър, RW Prentice Hall, Englewood скали, Ню Джърси, 1975 г.

се опита да http://www.fftw.org ще намерите друг бързо преобразувание на Фурие, че по-бързо, отколкото цяло.

Hi nalino линк, посочен от Вас не работи.

Здравей Рамеш, опитайте по-късно още веднъж ... b'cos и са проверили това преди пост .... тя работи това време ... rgds

Тази връзка не работи. Тя води до някъде, без какъвто и да е книга [цитат = nalino] полезен урок в 4 лекции ..

Ако ще да се опре за Фурие трансформира, за първи път, в този случай бих искал да предложи: Разширено ИНЖЕНЕРИНГ математика от Ервин Kreyszig. Раздел, за да погледнете е част C: Фурие анализ и частни диференциални уравнения. Това dealswith темата, по много ефективен начин и лесен за разбиране начин. Аз наистина се ползват учат от книгата. Отделно от това, за подробно отразяване препоръчват: Пътеводител на студента да Фурие Трансформира: с приложения във физиката и техниката - от JF Джеймс преобразувание на Фурие и нейните приложения от Роналд Н. Bracewell Фурие и Лаплас трансформира от RJ Beerends, др Надявам се да намерите полезна информация

"Сигнали и системи" от Саймън Haykin и Бари Van Veen. Въпреки че е книга за обработка на сигнала, обсъждане на преобразувание на Фурие е отлична

з ** P: / / chinese.csie.ncku.edu.tw/chwu/Courses/DTSP/Ch9_Computation_of_the_DFT.pdf

опитайте Hanbook DSP .. можете да намерите тук в edaboard за изтегляне.

Виж за обработка на цифров и аналогов сигнал на Ambardar.

Аз съм изучаване на 4-та година електронно инженерство в университета ми. Аз проучване предмет, наречен Digital Signal Processing (DSP). Неговата предписаните учебник - дискретно време сигнал обработка / V. Алън Опенхайм, Роналд W. Schafer, с Джон Р. Бък Publisher - Горна сарач река, Ню Джърси: Prentice Hall, c1999

wcz Решението за употреба на текста, който търсите е бил качен, така че можете да да погледнете.

бихте могли да опитате сигнали и системи от Саймън hayken

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back