Търся работа възможности?

G

Guest

Guest
Здравейте всички,

Проявявате ли интерес да се преместят в Сингапур и Малайзия?

В момента има непосредствена отвори за вградена система, IC Проектиране, безжични технологии и вафли "Боровец" Fab.Ако сте заинтересувани, PLS изпрати ми осъвременяване възобнови в думата формат pam.lim (до) uconnect.com.sg

С най-добри пожелания,
Пам Лим

Здравей ,....

има ли някакъв отвор за Freshers ?....

Какво е мястото, както и акции на ABT пакет U предлага ....

Popatlal

Здравейте всички,

Имаме възможности за Freshers.
Готови ли сте да се премести?

Преместване най-вероятно ще бъде в Сингапур за момента на базата на изискванията, които имаме.

Пакет за прясно град попадат в обхвата на SGD2-3k на месец.

ПамAdded след 3 минути:Да, ние имаме възможности за оформление IC дизайн.

Предстоящи, ние ще окаже голямо набиране на персонал, Филипините за оформление IC и В. Писта инженери дизайн.Тези инженери ще се намира в чужбина за една година и обратно до Филипините за изпълнение на проекта.

Ако сте заинтересувани, PLS ми изпратите актуализация възобнови да pam.lim (до) uconnect.com.sg

Тя ще бъде хубаво, ако можете да преминат тази възможност на Вашите приятели, също както няма да има 25 свободни работни места налични.

Привет,

Аз съм от Индия.Имате желание да се преместят в Сингапур / Малайзия.Аз търся работа за откриване на линията на вградените системи, в които имам опит 1 година работа.

Моля, любезно да ме уведомите, ако молбата ми ще бъдат разгледани.

Благодаря Ти

Поздрави

продукти за какво е?

Благодаря
Най-добър поглед

[/ код] Да, ние имаме възможности за оформление IC дизайн.

Предстоящи, ние ще окаже голямо набиране на персонал, Филипините за оформление IC и В. Писта инженери дизайн.Тези инженери ще се намира в чужбина за една година и обратно до Филипините за изпълнение на проекта.

Ако сте заинтересувани, PLS ми изпратите актуализация възобнови да pam.lim (до) uconnect.com.sg

Тя ще бъде хубаво, ако можете да преминат тази възможност на Вашите приятели, също както няма да има 25 свободни работни места налични.Цитат:
каква фирма е?
то е договорен или постоянни позиции?
Tnx.

Здравейте Пам,

Дали това е постоянна позиция на основание във Филипините?Къде е най-обучение ще се проведе?

Аз съм голям интерес.

Здрасти,

Аз съм от Бангладеш (свежо) фон с компютърна техника.
аз имам 1 година на вградените Опит с PIC микроконтролери и аз съм готов да се премести някъде ..

но аз съм право?или какви са изискванията?

Maruf

Имате ли възможности за дизайнерски ПХБ?

Здравейте Пам,

Аз съм от Филипините и дългогодишен опит в проектирането на печатни платки.

Всички налични за дизайнер печатни платки?

Аз съм много готови да се преместят.

Просто ми изпрати PM!

Благодаря

Uni Свържете уебсайт:

http://www.uconnect.com.sg/index.php

Може ли все още отворен?Аз може да кандидатства за това?

Здравейте Пам,

Интересувам се за тази позиция.Какво е името на клиента си?Какво е вашият имейл адрес?Как мога да изпратя моите възобнови?

REF: Стажантски / TRAINNING ПРОГРАМА
RESPECTEED SIR,

Аз се огромно удоволствие в себе си като кандидат за въвеждане на защитени 73% през 1-вия семестър и завършва втори семестър изпити през последния месец 11 sept2007.

по време на втория годишен курс на обучение (от Sept2007 / август 2008 г.).Според учебната програма, за да преследват Стажантски / проекти в промишлеността.Аз много се радвам да се преместят в Сингапур и Малайзия на физически дизайн на вафла IC оформление Fab.

Аз съм готов за работата си?е тази работа все още е отворен?ако аз имам oppurtunity за работата си моля дайте отговор веднага допустими я м за него?или не

Очаква с Anitcipation
Последно редактиран от Tipu на 18-ти септември, 2007 11:52; Редактирано общо 1 път

Аз съм също се интересуват, но какви са заплатите за тези позиции?

Здравейте Пам,

Имам Годен и в двете PCB дизайн и В. физически дизайн.Аз съм много голям интерес.можете да се свържете с мен на prithivi247 (до) rediffmail.com.

Prithivi.

Hai,

Сега вече това ME (приложна електроника) АННА последната година в университета.

аз имам никакъв опит.но сега заинтересовани в тази област.последната ми проект година също в тази област.

Има ли някакъв шанс за мен да получите във вашата компания.

Какво е вашият имейл адрес?Как мога да изпратя моите възобнови?

PL ми помогне .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back