Търся примерен код за четене на данни от ADC CS5532

V

vikramprataapsingh

Guest
ако някой код, за да четат данни от cs5532 ADC моля да ми го изпратите на адрес [имейл] vikramprataapsingh@yahoo.co.in [/ имейл]

това, което се използва за четене на данни? компютър, микроконтролер, .... кой език? кой софтуер?

Аз работя на две различни решения на базата на микрочип 16f877 и друг на ATMEL 89s52 Аз работя на CI, съм в състояние да събира напред, но те не са стабилни на всички, дори и до 16 бита са необходими най-малко 16-битов стабилен броя на, ако някой могат да се направят някои помогне и се Благодарен него / нея

Защо използвате cs5532 някаква причина? това, което е на входа на ADC?

като cs5532 е ADC специално за везна Чувал съм, че той дава много добра стабилност на тромбоцитите и в входящ обхват на нашите сигнал сигнал варира от 0-8 тУ

Hi Викрам howz става, това е Ашиш и по отношение на вашата заявка Ru говорим за текущата РУ на проекта или по отношение на заявки, които са свързани с предишната си компания. разкаже повече подробности и тогава ние ще в това как можем да го решим. Сега съм онлайн през повечето време ми пинг, винаги, когато имате нужда от помощ някои или нещо

Hi Ашиш, аз съм също stucked в този IC. Аз съм в състояние да получи брой. Можете ли да Pls да ми изпратите вашите работни кодове. ДВУСТАЕН DKSingh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back