Търся за дизайн на PCB оформление

R

renga_pcb

Guest
Здравейте, аз съм за дизайн на PCB оформление.

софтуер? I'am използване PROTEL 99SE и DIPTRACE софтуер за схематичен и PCB дизайн. Тя е оборудвана с най-новата библиотека, използвани на пазара, например USB библиотека, IC (PDIP, SOIC, TQFP, и т.н.) и axials, радиални и много други .... отношение, randell_xtian: D: D: D: D: D

Ли сте все още се нуждаят от някой, който да работи за вас, аз съм интерес (в Китай)

Hi Renga имам 4 PCB, чието оформление да бъде направено с компонент създаването Гербер ОСВОБОЖДАВАНЕ, може да ви моля, изпратете цитата. отношение Antarveena

[Цитат = renga_pcb] Здравейте, аз търся за дизайн на PCB оформление. [/ Цитат] Не разбирам въпроса ви, направете ф нужда от книги, информация или на някои конкретни верига дизайн на PCB оформление?

можете да използвате софтуера на eage

Ние правим PCB Layouting ... Ако ви харесва, можете да ми пишете за вашите изисквания .. Ние също така да възвръщането на схематичен и Гербер поколения и анализ. Ние сме специализирани в Mentor Graphics експедиция, тампони и Zuken Cadstar. Можете да се свържете с мен на: robkrisjoc (в) gmail.com или 639284990071

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back