Търся дизайнер за ДЗПО.

T

tadgesualdo

Guest
Търся дизайнер за ДЗПО. Можете да се свържете с мен на имейл tadgesualdo@gmail.com [/ имейл] Благодаря, Тери

Hi хавлиени. Напрежение и мощност?

Входни 110vac чрез 240VAC Output 425vdc 100mA [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавена след 3 часа и 58 минути: [/ цветен] [/ размер] Тук е една идея, но ще имам нужда от източник части, за да се изгради и това е мой проблем. Къде бих могъл да получа T1 от?
AC_DC_SWPS-760x570.jpg
Това е проблема ми с вземане ДЗПО, не мога да намеря източник за излагане на трансформатори. Предполагам, че ще трябва да направя моя собствена. T

Чел съм някои PWM заявлението отбелязва, мисля, че има търговски трансформатори, които можете да използвате. Има огромен пазар в ДЗПО, мислите ли, че трансформатор производители просто да седи и да чака за нас, за да ги искане за потребителски такива? Знаете ли книгата "практически режим комутация дизайн захранване" от Марти Браун?

[Цитат = stan4], аз съм чел някои PWM заявлението отбелязва, мисля, че има търговски трансформатори, които можете да използвате. [/ Цитат] Аз не съм била в състояние да намерите всички с изключение на най-често много за доставки на компютърна мощност. Ако намерите някой да ме уведомите. [Цитат = stan4] Има една огромен пазар в ДЗПО,, направи ви мисля, че трансформатор производители биха просто седят и чакат за нас към тях искане за потребителски такива? [/ Цитат] аз не правя мисля на PWM части доставчици са дори обмисля обичая пазар. Само тези, които са били в състояние да намери, да имат минимален Количество за 2000 г.. [Цитат = stan4] Знаете ли книгата "практически режим комутация дизайн захранване" от Марти Браун? [/ Цитат] Не, аз не съм чел много книги, просто инженерство отново това, което съм виждал. Получавам концепции и доставчиците на чипове имат достатъчно подкрепа за дизайн, които използват техните чипове на PWM и изход MOSFETS. Какво липсва като казах, преди да е с отворен код на необходимите материали. Всяка помощ ще бъдат оценени. T

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back