Търся Схема на GSM IMSI Catcher

T

Terrordro

Guest
Здравейте всички, не всеки знае къде да намери или има някаква схема на един ловец IMSI (това е нещо, което претендира да бъде една базова станция, GSM и с него можете да слушате на призивите GSM в диапазон от 100 ~ 150 съм знаете Rhode & Schwarz прави такова нещо (GA 900), но струва 200,000 $ (доста скъпи за арматура употреба не е това: тъжен: Така че, ако някой може да помогне, дайте ми вика (или просто крещи: намигване: [Това съобщение беше редактирано от : Terrordro на 12.03.2002 00:10]

Здравейте, аз не знам къде ще можете да намерите проекти за един от тях. Погледнах в тях преди няколко години, но само модели мога да намеря са големите пари и продават само на правоохранителните органи. Ако имате късмет намирането на това, моля да ме уведомите, че ще направи интересен проект: усмивка:

[Цитат] Здравейте всички, не всеки знае къде да намери или има някаква схема на един ловец IMSI (това е нещо, което претендира да бъде една базова станция, GSM и с него можете да слушате [/ цитат] Мисля, че ще трябва да измислят това себе си. Това е постижимо, в може би 6 месеца или така. То е направено преди за по-старите системи като CTEL и NMT.

Hi всеки един IM нов тук н IM гледаш 4 електрическата схема на GA900 Ловецът IMSI аз ще бъда благодарен

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back