Търсите Yoyo дизайн с LED светлина

J

jack_yls

Guest
Здравейте всички, в момента, аз имам проект, който да йо-йо (спин) с LED светлина? Накарайте някой може да ми споделят съединение и теория за това? Благодаря Ви много.

Тя зависи от това какво искаш да кажеш с йо-йо? Обяснете изискванията за да получите помощ .. Поздрави, Ахмад,

64_1183981847.jpg
Както всички знаем, Йо-Йо е люлка, когато един играч играе Yoyo. Въпреки това, в пазар, на компанията като http://www.auldey.com люлка / динамо теория а / някои LED светлина. Така че, сега аз имам един проект да се направи извадка от този тип PF Yoyo, може някой моля помогнете? Желая да знаете съединение и теорията зад това. Благодаря. Що се отнася жак

Виждал съм Yo-Yo със светодиоди, което е доста проста, за да се направи. Той има превключвател на дълга и тежка метална лента, която прави контакт поради центробежната сила, когато Йо-Йо се върти. Rest всичко е лесно .... просто свържете CR2032 батерия монета с LED в серия с този ключ.

е да трепти, когато се върти или трябва да имаш различни светодиоди и други за захождането? D.

Бих искал да получи много проста схема, която LED в йо-йо може да трепти или просто светлина върху, когато Yoyo се върти. NO твърде много сложно.

Добре, да се опитат да въведат това: Малки намотка с подвижна сърцевина в barrell. Движението на Yo-Yo нагоре и надолу, ще се премести на ядрото и вие ще имате силата, която искате да се запали LED на изхода на бобината. Поставете малък резистор и защита на изчисляване на индуктор, да бъде в състояние да светлината на LED. D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back