Търсите материали за SSRAM и SDRAM в DSP и FPGA

A

amjal422

Guest
Може някои тялото ми предложи литература за SSRAM и SDRAM, приложението им в FPGA дизайн и DSP вериги

1 - Синхронни Static Random Access Memory 2 - синхронна динамична памет с произволен достъп Регистрирайте Arrey. има шест общи регистри pupose в Ram 1.А е accumolator 2. Flag Регистрирайте се означава: D7 S D6 Z D5 D4 AC D3 D2 D1 P D0 CY -------- CARRY ФЛАГ CARRY: Този флаг ще бъде, когато изпълнение алуминий с arry или заемат в волт PERRITY: Този флаг е, когато ние дори perrity в commulator AC: Спомагателни носят този флаг е установен, когато има arry от трета и четвърта малко. Тя се използва главно в opertion BCD. Z: Zero флаг Тя е себе си, всеки път, когато в резултат на която и да е arthmetic операция в серо S: Вход флаг себе си е шоу, т.е. ние имаме отрицателно число в противен случай тя е + не. 1-отр

е в синхрон статична памет с произволен достъп същите като ZBT? Ако е така, той има много прилагането в мрежови устройства. Alsp много приложение за бележки и референтен дизайн се предлага както на Xilinx и Altera уебсайт. Същите са и за SDRAM,

Аз все още ще бъде благодарен, ако някой може да качите някои документ за SSRAM и SDRAM. Това е проблем за мен, за да получите съответния документ

Виж CY7C1470 на уебсайта на Cypress за SSRAM и MT48LC16M16 на Micron за SDRAM

Какво exactlly вашия проблем?? Вие не можете да получите достъп до уеб сайтове от продавачите? Моля, посъветва

Първо, имам ограничен достъп до интернет, Второ, най-вече тези сайтове стрес най-вече на собствения си продукт, а не terchnology. Търся знания за всеки учебник.

технология отива Су по-бързо, пише книги на издателска ще бъде винаги по-бавно .... Да, прав сте компании, показва всички примери, основаващи се там продукт, но ако погледнете в няколко уеб сайтове, вие ще видите колко много общи неща между тях за пример с SDRAM wan't видите разликата между Micron ISSI, Elpida .. Можете ли да получите достъп до инертен от местната библиотека?

Здравейте всички, някой може да ми опише за ssram в dE2-7 борда и SDRAM в dE2 борда? , когато имам кодиране за алтера dE2-7 борд, който е част, че трябва да се променят, за да получите програмата да работи правилно на dE2 борда? Благодаря 4 всичко ...

Ако имате нужда от модел за симулация SRAM, моля погледнете на адрес: [URL = http://bknpk.no-ip.biz/my_web/MiscellaneousHW//memory_hdl_models.html] VHDL, Verilog, проектиране, проверка, скриптове. .. [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back