Търсите информация за фрезови машини

J

jjchl

Guest
Здравейте може ли някой да ми помогне. Търся за информация за фрезови машини, направени PCB.

Здравей, Първият ми въпрос е: Възможно ли е да отговарят с него? Дали е точно според спецификациите? Реалистично ли е за прототип на печатни платки за SMD? Можете ли да мелница крак SSPO печат с него. Благодаря, ж.к.

Проверете T-Tech Бързо Cirquit ( www.t-tech.com ). Софтуер използват за осигуряване на изолация (IsoPro) е защитен от Sentinel ключови spro макар.

Аз също имам плотер LPKF платка в лабораторията. Ние я използваме и за 0.5mm дъски RF с 0603 SMD и SSOP. Тя работи добре. Ако ти ще дъски мелница RF тук е един съвет: след фрезоване, на базата материал е покрит с много малки частици мед вие може да ги видите под микроскоп, за да натопи дъската в един мек решение офорт, само да реши тези медни частици . Ако се опитате това само половината страна на борда тест, вие ще видите резултата под микроскоп. Ако има възможност до чинията със сребро на борда го направи! Винаги използвам много Паста за запояване, преди пускането на SMD части. Така че няма нужда от спойка, спойка покритие на частите е достатъчно и спойка процежда върху медна писта. След това, на борда изглежда мръсна, но използването на лубрикант или пяна за почистване на борда, изглежда като професионален.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back