Търсите за термичен превключвател, който се отваря на 99 градуса по Целзий?

S

sullybully

Guest
Дали някой има някаква идея за термичен превключвател отключвам (отворен) temparature 99 градус по Целзий?

Само един въпрос ... Не мога да разбера .. Какво е (скрити?) Причина да се спечелят 15 точки? Счита crono

Здравейте, можете да посетите "www.selcoproducts.com". Мисля, че термичен предпазител с продукта. STC208 ще бъде на Ур интерес. Тя има хвръквам темп рейтинг на 98 * С. Наздраве, ukapil

[Цитат] на 2002-04-01 16:44, sullybully написа: Дали някой има някаква идея на термичен превключвател, който отключвам (отворен) на temparature 99 градус по Целзий? [/ Цитат] аз ще се опитам да се дизайн с Proteus симулатор. Готови ли сте да ми даде някакъв момент? Погледнете този форум за моя дизайн: http://www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?topic=17080&forum=4 най-доброто отношение bsiswoyo [Това съобщение беше редактирано от: bsiswoyo за 2002-04 -06 04:05]

Имам няколко употреби за временно превключвател, така че аз написах една малка AVR да прочетете временно LM335Z сензор (с помощта на ADC) за контрол реле. Може да ви изпрати кода, ако искате. CharlieTheTuttle

Най-доброто решение!! Използвайте Далас DS1620 твърди термостат Нямате нужда от UC + сензор само DS1620 и захранването! Този чип на чип E2PROM и можете да програма, включване и изключване температура 0.5C градуса от -40 до 125C. Това означава, че са програмируеми temeperature хистерезис. Можете да карам на захранването директно от DS1620 изходен пин. Това работи добре и можете да изтеглите изходния код примери от Далас е * р сайт. Можете да направите собствени програмист, който с помощта на компютър паралелно порт или използвайте Далас DS1620 комплект за развитие. Това е чисто хардуерно решение и то е много сигурна. Поздрави

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back