S
Sword2
Guest
Свалих услуга ръководство за моя 32AX60 Toshiba телевизия да се опитате да го възстановите.Някой, (мисля) да определи и да зададете парола за блокиране и телевизия ние арго видове промяна вход, само въвеждане на антената.Аз имам чип и се опитах да докосвате RST щифт с място за закрепване, че се отделя от RST щифт с прекъсване (- | | - Мисля, че е това, което означава, нали?).Всяко как didn't работа и да е на телевизора, докато аз го направихме.Сега съм мислене на запояване го заедно, но това ще бъде постоянно и аз просто искам чип, за да се рестартира.Това е TMPA8700CHN и той също е 154 (Z) на него.
Преди някой казва всичко, което са имали за употреба и аз се опитвам нулирането didn't, които работят и изглежда да има проблем с някои телевизори Toshiba, който видях за постове.
Нека да знаем, ако се нуждаете от повече информация или, ако това е на грешното място да публикувате този въпрос.Всъщност всеки вид реакция ще бъде оценен.
Преди някой казва всичко, което са имали за употреба и аз се опитвам нулирането didn't, които работят и изглежда да има проблем с някои телевизори Toshiba, който видях за постове.
Нека да знаем, ако се нуждаете от повече информация или, ако това е на грешното място да публикувате този въпрос.Всъщност всеки вид реакция ще бъде оценен.