Точки. Каква цел, които имат.

I

iyami

Guest
има някаква страница, която обяснява точка на точки? Например как да ги вземем, как да ги загубят, за това, което можете да ги използвате и др.

http://www.edaboard.com/xperience.php?go=earn

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Мнение добавя в 17:03 ---------- Предишна публикация е в 17:01 ----------</span></span>
вие получавате точки за отговорите, създаване на блог, ако други гласуват полезно за вашите отговори, се сприятеляват, и т.н. хлабав точки за нарушение, тя threas имате дадете отговор се заличават. или, ако отговорите и изтриване на мнение по някаква причина, ако ви дарят точки на другите за своя опит.

Благодаря. Аз все още съм малко объркан за това какво използват те би трябвало да има. Също така на xperience.php страницата има някои елементи, където имам никаква представа какво се има предвид (какви са репутацията точки, кой или какво ги реши). Също така в случай на нарушение Надявам се да получиш съобщение, в което се обяснява какво не е наред.

репутация; "точки, дарени от Вашия някой, който оценява своя опит, в отговор на други, отколкото да дава полезни гласа. човек, който дарява точки, за да ви реши колко той може да даде. дарените точки ще бъдат приспаднати от неговата сметка. Това е рекорд на колко много хора са харесали вашите знания и опит .... Когато infracted получите съобщение за причината, сте били infracted и точки се приспадат от сметката си ...

Точно сега това е само статистика, но аз съм планира да купи специални неща, които се използват точки и купуват edaboard джаджи за пример:)

Би било полезно, ако има страница, която описва как да отида за използване на точкова система. Например, аз имам 10 точки за потребител и 10 точки за репутация, но аз нямам представа как аз ги имам. Всичко, което беше обсъден в тази тема и по-, могат да бъдат включени в уеб страница.

би било полезно, ако има страница, която описва как да отида за използване точки система ...
Като прибавим към това, тя ще бъде много полезно, ако страница описва за потребителско ниво отнасящ се до точки. Например Newbie 4 ниво ----> 50 точки, Новак ниво 5 ----> 100 точки Newbie ниво 6 ----> 250 точки и така нататък. Това ще даде представа на потребителя, колко точки са необходими за постигане на желаното ниво.

, Те не са необходими, тъй като аз съм мисля, че някой тук е наистина притеснявана за точки ... Това не е игра, за да следите на точки ... Всички ние сме тук, за да помогне и да научат нови всеки ден от всеки друг ..... Така че не се притеснявате за точки и да се наслаждавате на учене и преподаване .......

Аз също мисля, че това, което guilson каза за използване на точки, за да "купува" джаджи и др. Би било стъпка в грешна посока. Потребителите в този форум да си помагат взаимно за всички причини, без да очакват нищо в замяна, тя е, че хубаво чувството, че ще получите, когато ви предлагат помощ на някого, щях да мразя да се види, че се превръщат в действия, мотивирани от лична изгода (точки за награди). Алекс

Тогава защо се използва точкова система на всички ... особено, ако не можем да знаем, как тя работи.

Да прав сте, но това не би истинската награда не и истински магазин, аз си мислех за евтин джаджи с логото на edaboard.com, които могат да бъдат добри за спомени, полезни и да покажете на приятелите си. Само за забавление, това е всичко. Благодаря за вашето мнение.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Мнение добавен в 21:52 ---------- Предишна публикация е в 21:50 ----------</span></span>
Тогава защо се използва точкова система на всички ... особено, ако не можем да знаем как работи
Тук можете да намерите информация как да се печелят точки: http://www.edaboard.com/xperience.php?go=earn

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back