текущата поток в затворена верига!
то се разпространява от (например) положителен терминал до верига и след това земята и след това източник на енергия и отново в положителна терминал.
Съжалявам davood аз не съм толкова наясно с въпроса ми, аз просто забравим това, което аз искам да попитам, аз съм много съжалявам, аз ще задам въпроса по-късно.
Мрежово = Активни - неутрален - Земята
Да отговори разделят на две:
- Ток от Активна чрез натоварване и неутрални пътува обратно до най-близката стъпка надолу захранващи трансформатора, където е затворен цикъл, ако не за това трансформатор, че ще се върнете към електрически генератор ..
- Earth / Ground, в идеален настоящите ситуации не трябва да протича през телената Земята, тя е предвидена само от съображения за безопасност и е свързан с местните Земята само извън вашата сграда, често свързана с медни пръти чук в земята и / или watter доставките тръбопровод ..
Горепосочените договорености могат да варират от държава до държава и зависи от местните разпоредби ..
Добър въпрос.Неутрален е свързан с "земя" в атомната електроцентрала в съображения за безопасност.На електроенергийната система не е изолиран от земята, но там е много солидна заземяване (заземяване) в атомната електроцентрала.Също така земята е свързан към Земята извън сградата.Така е затворена верига между единия край-на "на живо" или "мрежа" на електрически генератор в атомната електроцентрала (или високо / средно напрежение, трансформаторни на електрическата компания, която също е нейна неутрална свързани с пръст), за да окабеляване Вашата къща, изтичане на заземяване схема на Вашата сграда и заземяване режим на енергийна компания, свързани с другия край на генератора (или трансформатор) име е неутрална.
Разбира се, това е опростена, защото 3-фазно мощност се използва, но все още е заземен неутрален от дружеството.Преди много години неутрален също свързан към земята във всяка къща, но тази схема е изоставена и е против правилата на повечето страни.
Там е нормално някои основни ток през земята електрод в неутрален главното.Сегашната е много по-малък от неутрален ток.Неутралната осигурява много нисък импеданс пътя обратно към генератора, но земята е друга висок импеданс пътя обратно към генератора.В крайна сметка, текущата, предоставени от производителя трябва да се върнат, но електроните не се грижи много за пътя и ще вземе всеки път обратно към генератора в зависимост от приемането на този път.
Целта на земята електрод е просто да се премахне стъпка potiential между неутрални и на земята близо до земята електрод.Без земята електрод, не можете да guarrantee на potiential на неутрален е на нула волта спрямо земята.
На приземния potiential действително варира от място на място.Големи течения земята са били регистрирани в кората на земята.В магнитното поле на земята себе си може да се обясни с големи токове в земята (повечето хора, че в ядрото и мантията).Основно, обаче, това е хипотеза, и никой не знае цялата природа на магнитното поле или течения в земята.Четох една статия, че земетресенията могат да бъдат открити чрез измерване на земята настоящи и potiential (във връзка с какво?) И излъчването поради корона освобождаване от земята във въздуха.
Както и да криволичи, защото имам повече въпроси, отколкото отговори, но може би това помага някои: за всеки усилвател, който оставя един терминал на генератора, един усилвател трябва да навлязат в другите терминал и настоящи поток през околности е продиктувано и от съпротивата на пътеките между терминали (някои дори и електрони се скитат разликата във въздуха от един терминал до друга, обаче, те ще бъдат наистина рядко).
В Северна Америка стандарт "мрежата" властта е двупроводна (топла и неутрални) в много места.В рамките на последните 50 години, стандартът е отишло до 3 проводника, горещо, неутрална, и земята.Причината е главно за безопасност.Отговорите преди правилно посочва, че всяка настояща потоци между горещо, чрез натоварване, на неутрална, а след това обратното, мрежата се захранващия.Тъй като повечето машини включват електрически мотори, за да се предотврати удар от тези машини на машината рамки са свързани към земята тел в мрежата на веригата.Ако моторното ликвидация шорти до рамката, например, теоретично всяко настоящо ще потекат през земята тел, а не чрез всяко лице, което се случва се да го докосва.Вероятно ще забележите, че повечето власт инструмент днес са изработени от пластмаса и метал, не както в миналото.Освен че е по-икономична, пластмасовата органи, изолират потребител от електропровода.Като има предвид, всяко устройство, което е с метален корпус се изисква да имат 3-тел заземен накрайник, пластмаса, отглеждани устройства, които не са, и често се използва 2-тел гнездото.Така че, ако на власт схема и натоварване функционират правилно, следва да няма текущи поток през земята проводник.
В Текущи получава затворен кръг в земята ........ и случаи, когато е затворен контур се текущата се могат да се предават .......... Посоката на потока зависи от напрежението Разликата ........... текущата винаги потоци от висока точка напрежение до най-ниската точка !!!...........( напрежение помня дифузия)
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.