Този въпрос е за всички

текущата поток в затворена верига!
то се разпространява от (например) положителен терминал до верига и след това земята и след това източник на енергия и отново в положителна терминал.

Аз не говоря за ckt отрицателно терминал, аз говоря за захранване земята.

Съжалявам davood аз не съм толкова наясно с въпроса ми, аз просто забравим това, което аз искам да попитам, аз съм много съжалявам, аз ще задам въпроса по-късно.

Мрежово = Активни - неутрален - Земята
Да отговори разделят на две:

- Ток от Активна чрез натоварване и неутрални пътува обратно до най-близката стъпка надолу захранващи трансформатора, където е затворен цикъл, ако не за това трансформатор, че ще се върнете към електрически генератор ..

- Earth / Ground, в идеален настоящите ситуации не трябва да протича през телената Земята, тя е предвидена само от съображения за безопасност и е свързан с местните Земята само извън вашата сграда, често свързана с медни пръти чук в земята и / или watter доставките тръбопровод ..
Горепосочените договорености могат да варират от държава до държава и зависи от местните разпоредби ..

С уважение,
IanP

Движение на дупки са нищо друго освен една посока ток.Какво ще се случи, ако един електрон се поставя на дупка?този отговор

Добър въпрос.Неутрален е свързан с "земя" в атомната електроцентрала в съображения за безопасност.На електроенергийната система не е изолиран от земята, но там е много солидна заземяване (заземяване) в атомната електроцентрала.Също така земята е свързан към Земята извън сградата.Така е затворена верига между единия край-на "на живо" или "мрежа" на електрически генератор в атомната електроцентрала (или високо / средно напрежение, трансформаторни на електрическата компания, която също е нейна неутрална свързани с пръст), за да окабеляване Вашата къща, изтичане на заземяване схема на Вашата сграда и заземяване режим на енергийна компания, свързани с другия край на генератора (или трансформатор) име е неутрална.
Разбира се, това е опростена, защото 3-фазно мощност се използва, но все още е заземен неутрален от дружеството.Преди много години неутрален също свързан към земята във всяка къща, но тази схема е изоставена и е против правилата на повечето страни.

groung или на земята отива в земята и да разпръсне therwe правилното заземяване с вземане на метална плоча, свързани с earh връзка и след това работи

Там е нормално някои основни ток през земята електрод в неутрален главното.Сегашната е много по-малък от неутрален ток.Неутралната осигурява много нисък импеданс пътя обратно към генератора, но земята е друга висок импеданс пътя обратно към генератора.В крайна сметка, текущата, предоставени от производителя трябва да се върнат, но електроните не се грижи много за пътя и ще вземе всеки път обратно към генератора в зависимост от приемането на този път.

Целта на земята електрод е просто да се премахне стъпка potiential между неутрални и на земята близо до земята електрод.Без земята електрод, не можете да guarrantee на potiential на неутрален е на нула волта спрямо земята.

На приземния potiential действително варира от място на място.Големи течения земята са били регистрирани в кората на земята.В магнитното поле на земята себе си може да се обясни с големи токове в земята (повечето хора, че в ядрото и мантията).Основно, обаче, това е хипотеза, и никой не знае цялата природа на магнитното поле или течения в земята.Четох една статия, че земетресенията могат да бъдат открити чрез измерване на земята настоящи и potiential (във връзка с какво?) И излъчването поради корона освобождаване от земята във въздуха.

Както и да криволичи, защото имам повече въпроси, отколкото отговори, но може би това помага някои: за всеки усилвател, който оставя един терминал на генератора, един усилвател трябва да навлязат в другите терминал и настоящи поток през околности е продиктувано и от съпротивата на пътеките между терминали (някои дори и електрони се скитат разликата във въздуха от един терминал до друга, обаче, те ще бъдат наистина рядко).

nikhilele написа:

Когато ток от земята върви?

В Северна Америка стандарт "мрежата" властта е двупроводна (топла и неутрални) в много места.В рамките на последните 50 години, стандартът е отишло до 3 проводника, горещо, неутрална, и земята.Причината е главно за безопасност.Отговорите преди правилно посочва, че всяка настояща потоци между горещо, чрез натоварване, на неутрална, а след това обратното, мрежата се захранващия.Тъй като повечето машини включват електрически мотори, за да се предотврати удар от тези машини на машината рамки са свързани към земята тел в мрежата на веригата.Ако моторното ликвидация шорти до рамката, например, теоретично всяко настоящо ще потекат през земята тел, а не чрез всяко лице, което се случва се да го докосва.Вероятно ще забележите, че повечето власт инструмент днес са изработени от пластмаса и метал, не както в миналото.Освен че е по-икономична, пластмасовата органи, изолират потребител от електропровода.Като има предвид, всяко устройство, което е с метален корпус се изисква да имат 3-тел заземен накрайник, пластмаса, отглеждани устройства, които не са, и често се използва 2-тел гнездото.Така че, ако на власт схема и натоварване функционират правилно, следва да няма текущи поток през земята проводник.

текущата поток в тясна линия, тя не ходят никъде.

толкова много експертни отговори THT прави бедните човек Забравих си пачка въпрос, който искам да попитам ....

за мен .."земята" е отправна точка във вериги и това е пътя, където течения се върнат към източника ....

SP

В Текущи получава затворен кръг в земята ........ и случаи, когато е затворен контур се текущата се могат да се предават .......... Посоката на потока зависи от напрежението Разликата ........... текущата винаги потоци от висока точка напрежение до най-ниската точка !!!...........( напрежение помня дифузия)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back