E
eem2am
Guest
Здравейте, знаете ли защо ми изолирана, офлайн, 10W, 100kHz, транзистор конвертор кърлежи? (Тиктака, както в изходното напрежение скача бясно на неравномерни интервали) Това тиктака обикновено може да бъде спрян чрез хващане на изходните капачки от неговия случай, или чрез поставяне на пръста ми на положителен или отрицателен изход железопътен транспорт, или чрез включване на 390R резистор нахлуване в входа AC ред. Това ДЗПО не заземяваща жица, просто на живо и неутрално. Все още не съм се сложи филтър за ЕМС в предния край, и аз не съм добавил Y капачки. Сложих едно РМД на демфер през основната, тъй като в противен случай няма да работи,-изходните voltas, полудяха. Аз съм wonderign, ако изтичане индуктивност на първична е резонираща с капачка RCD демфер. RCD е R = 10K в паралел с C = 10nF) е само 1.5uF на автобус DC след диод мост .... толкова DC автобус варира от 176V до 340V ....... когато тиктака случва, автобус DC не падащото с електрическата мрежа, но остава висока за казват, че 3 цикъла. Трансформаторът жужене, когато тиктака се случва. Трансформаторът се навива 81 завой първична, след това 71 ликвидация завой Demag, от 14 завоя средно. Всеки мисли много оценявам.